Hirdetés

Kemény párharc vár a magyarokra Szerbia ellen a Nations Cup elődöntőbe jutásért

Nem rajtunk múlt, de meg lett a továbbjutás a jótékonysági #StayHome European Nations Cup csoportköréből, miután az utolsó fordulóban nyertünk Szlovákia ellen, Azerbajdzsán pedig legyőzte Grúziát.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'vi vs. Heroic

Hirdetés

Nagyon nehezen indult a magyar PES2020 válogatott számára a Nations Cup, hiszen az első két körben, előbb Izraeltől, utána pedig Portugáliától kapott ki, viszont az utolsó játéknapon Szlovákia ellen 2:1-es sikert arattak. Ezt követően már csak arra volt esély, hogy a legjobb csoportharmaddiként továbbmenjenek valahogy, azonban ehhez egy másik nemzet segítsége kellett.

Bár nem saját kezükben volt a sorsuk, végül összejött a hőn áhított csoda, és így ott lehet Magyarország a legjobb nyolc között. A következő ellenfél viszont nagyságrendileg nehezebb lesz, Szerbia ugyanis megnyerte az A jelű kvartettet, méghozzá hibátlanul, kilenc ponttal. A legérdekesebb része ennek a mérkőzésnek, hogy a szerbek még egyetlen mérkőzést sem buktak el, bár az ukránok ellen volt egy igen szoros, 6:5-re megnyert összecsapásuk. A legjobb nyolcban négy párharcot rendeznek, és az egyenes kieséses rendszerben az alábbiak szerint alakul az ágrajz:

A szerbek elleni párharc ma este 6 órától kezdődik, és best of 3 formátumban zajlik majd. A Karesz, Kulacs, Hengiii hármasnak tehát nem lesz egyszerű dolga, hiszen a győzelemhez és a továbbjutáshoz két győzelmet kell aratni. Az eddigi összecsapásokat tekinte a mérlegünk a 8 meccsből hármat nyertünk meg, így tehát most sokkal jobb teljesítményt kell nyújtani az elődöntőbe való bekerüléshez. Ne felejtsétek el, hogy a cél a jótékonyság, itthon az OMSZ vagyis az Országos Mentőszolgálat munkáját tudjuk segíteni. Az adománygyűjtés a verseny teljes egésze alatt él, az esport3tv Twitch csatornán is találtok egy gombot, ahol tehettek felajánlásokat, de IDE KATTINTVA is segíthetitek az OMSZ munkáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés