Szoros mérkőzések döntenek az egymillió forintos összdíjazású HUNESZ FIFA Masters aranyérmeiről

Mindkét konzolon kialakult az utolsó négyes, akik megküzdhetnek az egymillió forintos összdíjazásért a HUNESZ FIFA Masters első szezonjának fináléjában.

Hosszú út vezetett odáig, hogy egyáltalán kialakuljon a legjobb 16 mezőnye a két konzolon. Itt viszont már tényleg csak a legjobbak maradtak, de nekik sem volt egyszerű dolguk, ha el akarták érni a legjobb négyet.

Minden mérkőzés BO3 formátumban zajlott, ez pedig azt jelenti, hogy minden egyes párharc két győzelemig tartott, így ha a rendes játékidőben nem született meg a végeredmény, akkor hosszabbítás és tizenegyesek döntöttek. Mindkét platform esetében nagyon szoros mezőny jött létre, és bizony voltak nagyon kiélezett mérkőzések.

Xbox One

A legtöbb pontot gyűjtő KondorKevin98 az első mérkőzésen máris három találkozós párharcban tudott csak bizonyítani, viszont a mindent eldöntő felvonásban nagyon magabiztos diadallal jelezte, hogy komoly igényt tart az első helyre. Aztán a következő fordulóban már nem volt ekkora gólzápor, de sikerült továbbjutnia, és készülhet az elődöntőre. Ellenfele a V4 Future Sports Festival győztes Gabinho lesz, aki bár nem indult ebben a sorozatban olyan sok versenyen, a jó helyezésekkel biztosította helyét a döntőben. Itt két győzelmet aratva jutott el az elődöntőig. A másik ágon az Illés Akadémia Spirit e-sportolója, a fiatal tehetség Berti jutott el a final fourig, és míg az első meccse könnyebb siker volt, addig a második már jóval nehezebbnek bizonyult. A három meccsig tartó párharcban az elsőt csak hosszabbítás után húzta be, aztán az egyenlítés után büntetőkkel sikerült kiharcolnia a továbbjutást. Ő majd aTrueGunnerx ellen mérkőzhet meg, aki turimilan17-et ejtette ki, majd a DVSC játékosa, Gódor Donát ellen sikerült kettős győzelmet összehoznia. Eddig ellene nem sűrűn tudott nyerni, de most jobban koncentrálva kétszer is 2:1 lett az ő javára.

PlayStation 4

Itt a legnagyobb meglepetés talán az volt, hogy Gogetinho a legjobb 8 között búcsúzútt, méghozzá a GrislyJam22 ellen. A Veszprém Futsal Esport Pro Clubs együttes játékosa egyre komolyabban gondolja az 1v1 vonalat is, és időről-időre felhívja magára a figyelmet. Most kettős sikerrel abszolválta a negyeddöntőt, így ott lesz ő is a legjobb négyben. Ellenfele majd a Veszprém csapatának támadója lesz, tooFrez, aki az előző K&H MNEB HPCL gólkirálya is volt. Most viszont zarakit és Ter-_-dei04-et ütötte ki, ami nem okozott neki különösebb gondot, de innentől kezdve már biztosan nem lesz sétagalopp a verseny számára. A finishben a másik ágon az MTK játékosa (Pro Clubs és 1v1 is) chris_maj verekedte el magát az elődöntőig, miközben izgalmas összecsapásokon intézte el egy másik kupa győztesét, Horvathg-t. Suubhex lesz majd az ellenfele, aki szintén két 2:0-ás eredménynek köszönhetően élete első nagyobb eredményét érheti el, de ez azért mégsem lesz olyan egyszerű.

A finálé július 4-én szombaton 14 órakor veszi kezdetét, amely alapján eldől kik lesznek a hosszú HUNESZ FIFA Masters első szezonjának bajnokai. Először PS4-en, majd Xbox-on rajtolnak el a mérkőzések, amikor a két elődöntőt, illetve a döntőket lehet megnézni élőben az esport3tv-n Twitchen, az Esport1 Facebook oldalán és az EsportGuruTV-n is! Ne maradjatok le az év legjobb FIFA20 Ultimate Team mérkőzéseiről. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!