Gyűjtsd össze a csapatod és küzdjetek meg Valorantban a Lenovo Legion Honvéd All-Stars ellen!

Gyűjtsd össze a csapatod és küzdjetek meg Valorantban a Lenovo Legion Honvéd All-Stars ellen!

Ma délután indul a nevezés és az All-Stars csapat összes tagjáról lerántották a leplet, íme minden fontos információ a félmilliós díjazású Valorant Kupáról.

Idén nyáron felpörögtek az események a Riot új FPS játéka körül hazánkban is, megrendezik ugyanis az első Euronics Valorant Kupát, ahol amellett, hogy a Lenovo Legion Honvéd All-Stars ötöse ellen is kipróbálhatják magukat a legjobbak, még további értékes jutalmakat is bezsebelhetnek.

Elindult a nevezés, így most bárki, bármilyen együttessel részt vehet a nívós tornán, ahol nem csak egy lehetőség lesz az ország legjobbjaival megvívni. Ebben az FPS-ben még nem volt sok lehetőség a versenyzésre, de ez most egy nagyszerű alkalom, hogy csapatba verődjenek a hazai játékosok és megmutassák ki a legjobb. A kvalifikációkat tekintve három lehetősége lesz mindenkinek a döntőbe való bejutáshoz:

  1. selejtező: 07.08-07.09., 18:00-22:00
  2. selejtező: 07.15-07.16., 18:00-22:00
  3. selejtező: 07.22-07.23., 18:00-22:00

A selejtezők szerdai napjain a csapatok top2-ig játszanak. A adott selejtező döntőjére pedig mindig a második napon, csütörtökönként kerül sor, ezt a mérkőzést pedig az All-Star csapat tagjainak Twitch streamjén követheted majd.

Euronics Valorant Kupa döntő: 07.25. szombat, 14:00-20:00

A 3 selejetező győztese és a Lenovo Legion Honvéd All-Star csapatának részvételével. Viszont velük nem csak a selejtezők győztesei játszhatnak, ugyanis minden selejtező második napján, az adott selejtező résztvevői közül, egy kisorosrolt csapat showmérkőzésen mérettetheti meg magát a különleges ötös ellen. A tornákra a regisztráció teljesen ingyenes, és az alábbi oldalon könnyedén követve az utásításokat már fel is tudtok iratkozni az első kvalifikációra:

NEVEZEK

Fontos tudnivaló, hogy a csapatoknak az első selejtezőre július 8-án délután 17 óráig van lehetőségük, és ezt követően lesz még egy check-in szakasz, ahol meg kell erősíteni a részvételt. A csapatkapitányoknak meg kell jelenniük a verseny hivatalos Discord csatornáján, mert minden fontos tudnivalót ott közölnek majd velük. 32 együttes esetén a lebonyolítás az alábbiak szerint történik:

  • 18:00 első BO1
  • 19:00 második BO1
  • 20:00 harmadik BO1
  • 21:00 negyedik BO1

Egyetlen ág lesz mindössze, tehát a győztes továbbjut, a vesztes pedig búcsúzik. A mappool a következő: Ascent, Haven, Split, Bind, és persze a mérkőzések előtt lesz pályaválasztási fázis. Még néhány szót érdemes a nyereményekről is ejteni, hiszen nem akármilyen jutalmakkal gazdagodhatnak a legjobbak. A nagydöntőben az alábbi cuccokat osztják szét a dobogósok között:

Nyerni pedig nem csak játékosként tudsz! Figyeld az All-Star csapat tagjainak streamjét az egész torna folyamán, és a verseny végeztélvel készítsd el a legjobb jelenetekből az Euronics Valorant kupa fragvideóját. A legjobb alkotást természetesen díjazzák!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!