Kiderülhetett a dátum, amikor végre megjelennek a vezethető autók a Fortnite szigetén

Kiderülhetett a dátum, amikor végre megjelennek a vezethető autók a Fortnite szigetén

Nem is kell rá sokat várni, már ebben a hónapban érkezhet a négyféle verda!

Az Epic Games a Chapter 2 - Season 3 elejét egy régóta várt újítás belengetésével kezdte meg, ez nem más, mint a vezethető autók. Amikor a Battle Royale mód 2017 őszén megjelent, alig volt benne mozgékonyságot adó tárgy, a fém farmolásra szolgáló autók azonban már ekkor is ott voltak a szigeten, és mindenki azt várta, hogy mikor válnak vezethetővé. Ekkor még különösen élt a játékosokban a PUBG láz is, hiszen 2017-ben még bőven az volt a piacvezető BR játék, így különösen hiányzott az aszfalt szaggatás érzése a Fortnite-ból. Ekkor még senki sem tudta, hogy az Epic-nek mennyire eltérő elképzelései vannak a mozgékonyság növelésre, de persze nem szabad elfeledkezni arról, hogy az ötödik, hatodik és hetedik szezon alatt volt lehetőségünk autót vezetni, az All Terraint Cartot.

Az autókban tehát van potenciál, ezért az Epic Games a szezon során 4 vezethető kocsit helyez el a pályán, amelyek üzemanyag szinttel is rendelkezni fognak, tehát tankolnunk is kell majd őket. Egy adag statisztikát már ismerünk is hozzájuk:

Az Epic Games nem rejtette véka alá, hogy a kocsik akkor érkeznek meg, ha a vízszint kellőképpen lecsökkent, melynek az első fázisa már meg is történt. A következő csökkenés június 11-én várható, és ekkor már nagyon közel kerülhetünk az autók megjelenéséhez, érkezett ugyanis egy leak a várható dátumról.

Happy Power nevű YouTuber osztotta meg, hogy egy Epic dolgozó elárulta neki az autók megjelenési idejét, ez pedig nem más mint július 21. Úgy tűnik, hogy egyre több információ kerül ki az Epic belső köreiből, a Season 3 vízszint csökkenését, valamint a Flare Gun megjelenését is elhintette egy állítólagos dolgozó.

Kíváncsian várjuk, hogy a július 21. valóban helytálló dátum lesz-e.

Te várod már az autók megjelenését?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod már az autók megjelenését?

  • 75 %
  • 25 %
  • 0 %