5 játék, amit mindenképp vegyél meg a Steam Summer Sale utolsó napján

5 játék, amit mindenképp vegyél meg a Steam Summer Sale utolsó napján

Egyszer minden jónak vége szakad, így a 2020-as Steam Nyári Vásárnak is.

Utolsó napjához érkezett el a 2020-a Steam Summer Sale, ami azt jelenti, hogy jó pár hónapig ismét visszabújik a barlangjába Gaben, aminek örülhetnek az elvékonyodott pénztárcák. Mielőtt azonban ez a szomorú esemény megtörténne, még van néhány órád arra, hogy lecsapj a legjobb ajánlatokra és kiváló címekkel töltsd fel a könyvtárad.

Ismét öt olyan játékot ismerhettek meg kicsit közelebbről, amelyek maximálisan megérik azt a kedvezményes árat, amit ki kell értük fizetni Steamen.

Subnautica - 35% kedvezmény

A világ egyik legjobb felfedezős játéka egész jó áron húzható be. A talasszofóbiások inkább csukják be a szemüket, de aki szereti a horror elemeket és nem fél a tenger mélyétől, annak ennél jobb játék jelenleg nem érhető el a piacon.

Uno - 70% kedvezmény

A világ egyik legnépszerűbb kártyajátéka meghódította a Steamet és a streaming platformokat is. Egyszerű, de mégis szórakoztató pakolgatni a színes lapokat, akár ismeretlenekkel egy játékban.

Grim Dawn - 80% kedvezmény

A Diablo III csalódása után nem volt kérdés, hogy más fejlesztők képesek lehetnek betölteni az űrt, ami megjelent az ARPG műfajon belül. A Grim Dawn nem akar sokat markolni, de azt tökéletes szintre emelte, hosszú órákra elég tartalom bújik meg a programban. Rengeteg tárgy, egyedi karakterek és végtelen mennyiségű szörny vár rád.

Titanfall 2 - 67% kedvezmény

Akár egyedül is belevetheted magad a hatalmas csatákba, amelyek tényleg grandiózus méreteket öltenek ebben a játékban. Fuss a falon, ülj be hatalmas titánok pilótafülkéjébe és túrjad az ellent a halálosabbnál halálosabb fegyverekkel, miközben egy percre sem hagy pihenni téged a Respawn alkotása.

NBA 2K20 - 85% kedvezmény

A mikrotranzakciós rendszer továbbra is egy hatalmas lehúzásnak tekinthető, de a felszín alatt egy nagyszerű kosárlabdás játék bújik meg. Az animációk, a mozgás és a fizika is a topon van, kiváló szórakozást nyújt nem csak az NBA rajongók számára.

A 2020-as Steam Nyári Vásár 19:00-kor bezárja kapuit, siess, ha nem akarsz lemaradni a legnagyobb akciókról!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!