Hirdetés

Van egy VALORANT skin kategória, amiből még nem mutatott egyértelmű darabot a Riot

A hét elején a Riot lenyűgözte a VALORANT közösséget az Elderflame szettel, ám lapul a a zsebükben még egy érdekes kinézetirány.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai League of Legends

Best of K&H MNEB League of Legends playoff 3. kör - Team Plague vs. Illés Akadémia Spirit

Hirdetés

Afelől semmi kétség, hogy a Riot Games az évek során kimaxolta a skin készítési képességágat. Mind LoL-ban, mind VALORANTban brutális darabokkal lepték már meg a közösséget. Az új FPS játékukban pont ezen a héten sokkolták le a játékosokat, bemutatták ugyanis az Elderflame szettet.

Az Ultra Edition kategóriába sorolt skin hihetetlenül részletes, és egyben hihetetlenül drága is, a teljes szettet nagyjából 35 ezer Ft-ért vesztegetik. Sok játékosnak tetszett az igencsak extrém megvalósítású pack, de szép számmal voltak azok is, akik nem látják értelmét egy alapvetően competitive-nek tervezett játékban.

Viszont ez még mindig nem a plafon, efölött is van egy kategória (vagy ez mellett). A VALORANT skineket az alábbi módon osztották be a fejlesztők:

Jól látható, hogy az egyes kategóriákat mely ikonok jelölik és mennyibe kerülnek. A jó 22-23 ezer Ft-ot kóstáló Prime Collection ez alapján igazából csak egy középkategóriás csomag, és még az Elderflame se feltétlenül a legteteje ennek az elosztásnak. Exclusive Edition skint még nem adott ki így megnevezve a Riot Games, viszont ez bármikor megtörténhet, a kérdés már csak az, hogy milyen skineket is rejthet ez a kategória.

Benne van a pakliban, hogy az ügynökök fegyver skinjei idetartoznak, viszont ez nincs sehol feltüntetve, akár másra is tartogathatja a Riot. Elképzelhető, hogy az Exclusive Edition skinek az Elderflame-nél is drágábbak, részletesebbek lesznek, a League of Legends skin rendszerében jártas játékosok viszont másra is gyanakodhatnak. A LoL-ban vannak úgynevezett Mythic skinek, amik nem megvásárolhatóak, hanem egy relatíve ritka elem, 10 darab Gemstone összegyűjtésével oldhatóak fel. Nem kizárt, hogy később a VALORANTba is érkezik egy hasonló rendszer, de nem szabad elfeledkezni az időszakos kinézetekről sem, úgy mint halloweeni, karácsonyi, világbajnoki stb. Az Exclusive Edition egy olyan kategória -az árazásnál szereplő "Változó" miatt pedig jó esély van erre-, amiben a Riot több irányba is elindulhat. Őszintén szólva nehéz elképzelni, hogy az Elderflame-nél még lehet följebb részletesség tekintetében, hiszen a sárkányok még az előhúzásukra is egyedi animációt kapták, nincs olyan pontjuk, amit ne újított volna meg a Riot. (Persze csak akkor látszanak ezek ténylegesen, ha még elköltünk rájuk egy zsák RP-t.)

Szerinted milyen skinek készülnek majd az Exclusive Edition égisze alatt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • conyfps 1 hónapja
  Gigagyenge ez a sárkányos skin pack
  0 0 Válasz
  • Heldeus 1 hónapja conyfps
   Milyen témájú tetszene ebben a kategóriában?
   0 0 Válasz
   • conyfps 1 hónapja Heldeus
    Nem is tudom eddig nem voltak rossz skinek de nem is nyerte el mind a tetszésem egyedül a bp-re és a Prime Collectionból is a Vandalt vettem csak meg. De viszont ez a pack maga a sárkány sem tetszik de az animációk túl lettek tolva biztos vagyok benne, hogy fps-ben megérzi az ember ezt a túltolt dolgot ráadásul nem tudom, hogy mennyire lehet zavaró hogy sok "helyet" foglal a képernyőn a reload a fegyver elővétel én szerintem lehet, hogy hátrány ugyanis elképzelhető, hogy nem látom tőle az enemyt. Egyébként a letisztul eredeti fegyverformát maximum minimális változatossággal megtartó skineket kedvelem.
    0 0 Válasz
  • csgomatthew 1 hónapja conyfps
   Abszolút egyetértek... Teljesen feleslegesek ezek a csicsás, túlvariált skinek. A változtatott hang még rendesen zavar is. Ha felveszek egy ilyen fegyvert minél hamarabb igyekszem lecserélni olyanra ami maximum az alapskin egy átszínezett változata.
   0 0 Válasz
   • conyfps 1 hónapja csgomatthew
    Úgy ahogy mondod, ezt a sárkány skint próbálom elkerülni
    0 0 Válasz
 • NukuProfilName 30 napja
  Ennek a skinnek mintha lassabb lenne az animációja ezért sokszor zavaró mikor olyan fegyvert veszek fel.
  0 0 Válasz
  • conyfps 30 napja NukuProfilName
   Csak úgy érzékeled, skinekből semmilyen előnyöd hátrányod nem származhat
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés