Van egy VALORANT skin kategória, amiből még nem mutatott egyértelmű darabot a Riot

Van egy VALORANT skin kategória, amiből még nem mutatott egyértelmű darabot a Riot

A hét elején a Riot lenyűgözte a VALORANT közösséget az Elderflame szettel, ám lapul a a zsebükben még egy érdekes kinézetirány.

Afelől semmi kétség, hogy a Riot Games az évek során kimaxolta a skin készítési képességágat. Mind LoL-ban, mind VALORANTban brutális darabokkal lepték már meg a közösséget. Az új FPS játékukban pont ezen a héten sokkolták le a játékosokat, bemutatták ugyanis az Elderflame szettet.

Az Ultra Edition kategóriába sorolt skin hihetetlenül részletes, és egyben hihetetlenül drága is, a teljes szettet nagyjából 35 ezer Ft-ért vesztegetik. Sok játékosnak tetszett az igencsak extrém megvalósítású pack, de szép számmal voltak azok is, akik nem látják értelmét egy alapvetően competitive-nek tervezett játékban.

Viszont ez még mindig nem a plafon, efölött is van egy kategória (vagy ez mellett). A VALORANT skineket az alábbi módon osztották be a fejlesztők:

Jól látható, hogy az egyes kategóriákat mely ikonok jelölik és mennyibe kerülnek. A jó 22-23 ezer Ft-ot kóstáló Prime Collection ez alapján igazából csak egy középkategóriás csomag, és még az Elderflame se feltétlenül a legteteje ennek az elosztásnak. Exclusive Edition skint még nem adott ki így megnevezve a Riot Games, viszont ez bármikor megtörténhet, a kérdés már csak az, hogy milyen skineket is rejthet ez a kategória.

Benne van a pakliban, hogy az ügynökök fegyver skinjei idetartoznak, viszont ez nincs sehol feltüntetve, akár másra is tartogathatja a Riot. Elképzelhető, hogy az Exclusive Edition skinek az Elderflame-nél is drágábbak, részletesebbek lesznek, a League of Legends skin rendszerében jártas játékosok viszont másra is gyanakodhatnak. A LoL-ban vannak úgynevezett Mythic skinek, amik nem megvásárolhatóak, hanem egy relatíve ritka elem, 10 darab Gemstone összegyűjtésével oldhatóak fel. Nem kizárt, hogy később a VALORANTba is érkezik egy hasonló rendszer, de nem szabad elfeledkezni az időszakos kinézetekről sem, úgy mint halloweeni, karácsonyi, világbajnoki stb. Az Exclusive Edition egy olyan kategória -az árazásnál szereplő "Változó" miatt pedig jó esély van erre-, amiben a Riot több irányba is elindulhat. Őszintén szólva nehéz elképzelni, hogy az Elderflame-nél még lehet följebb részletesség tekintetében, hiszen a sárkányok még az előhúzásukra is egyedi animációt kapták, nincs olyan pontjuk, amit ne újított volna meg a Riot. (Persze csak akkor látszanak ezek ténylegesen, ha még elköltünk rájuk egy zsák RP-t.)

Szerinted milyen skinek készülnek majd az Exclusive Edition égisze alatt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!