Egy ötlet, amivel sokkal hasznosabb lenne Alibi a meccsekben

Alibi hologramja mára már nem zavar sok vizet, de most egy közösségi ötlettel sokkal hatékonyabbá lehetne tenni, és ezt a Ubisoft is megfontolhatná.

Alibi talán a kevésbé kedvelt operátor az olaszok közül. A partnere, Maestro az egyik legjobb és legérdekesebb karakter a játékban, akit előszeretettel használnak a védők, hiszen a fegyvere és a különleges kamerája is nagyon hasznos tud lenni. Az itáliai hölgy azonban nem a legjobb SMG-vel van felvértelzve, és kapott 3 db hologramot, amit ha meglőnek az ellenfelek pingeli őket. Viszont ezt gyakran éri kritika a játékosok részéről, mert úgy tartják jóval gyengébb, mint sok másik operátor különleges eszköze. Kicsit tapasztaltabb játékosok számára tényleg könnyű őket kiszúrni, és emellett nagyon "törékenyek" is, hiszen egy lövéssel semmisé lehet őket tenni. A másik nagy hátránya, hogy semmit nem lehet velük kezdeni, pusztán egy helyre ledobja őket az Alibit irányító játékos, és ennyi. Ráadásul csak egy szimplá álló modell érhető így ell, ami csak az alap skinnel működik (bármilyen más skint használ a játékos, a hologram nem olyan lesz).

Ennek megoldására egyre többen sürgetnék a fejlesztőket, hogy találjanak ki valamit, és egyikük már elő is állt egy egész jó koncepcióval.

"Szeretnék előterjeszteni egy ötletet, ami megengedné Alibinek, hogy legalább a pózokat lehessen variálni a hologramm kapcsán, így tudna térdelni és feküdni is."

A trükk abban csúcsosodna ki, hogy háromféle modellt lehetne használni a gadget kapcsán. Az egyik verzió, hogy a fő karakter is térdel vagy fekszik miközben kidobja a hologrammot, így a kamu Alibi felvenné az ő pozícióját. A másik esetben nem kellene erre sem időt szánni, hanem be lehetne az elhelyezés előtt állítani milyen alakot szeretne a játékos. Itt jött a képbe egy másik vélemény, miszerint a fekvő hologrammot lehetetlen lenne elpusztítani anélkül, hogy felfedje valaki a helyzetét. Persze, ez nem is jelenti azt, hogy mindenképp rá kellene lőni, és Alibi szempontjából még hasznosabbá tenné magát az operátort. Nem a legkevesebbet választott kommandósok közé tartozik, és még a profik között is fel-fel tűnik, főleg annak függvényében, hogy melyik pályán játszanak - Villán kifejezetten szeretik egyesek -, de mégis nagyobb szabadságot lehetne adni neki azzal, hogy több mindent lehetne művelni a hologrammokkal. Vajon ez az irány jó vagy így már túl erőssé és kiszámíthatatlanná válna, ezért más módon kellenne buffolni az olasz operátort?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!