Megállíthatatlanul növekszik az R6S, de még egy rekord megdőlt

Megállíthatatlanul növekszik az R6S, de még egy rekord megdőlt

Újabb mérföldkövet ért el a Ubisoft FPS játéka, átlépte ugyanis az R6S a 60 millió regisztrált felhasználót ebben az évben.

Elképesztő, hogy a 2015-ös megjelenését követően már 60 milliónál is több felhasználóval rendelkezik a Rainbow Six: Siege, pedig volt olyan időszak, amikor még az új taktikai FPS bukása is benne volt a levegőben.

Az Ubisoft emellett egy másik jó hírrel is szolgált, persze ez nézőpont kérdése, miután közzétették, hogy a 2020-as pénzügyi év negyedik negyedévében a 333 milliós várt bevétel helyett 388 millióval gyarapodtak. Ez egy komoly növekedést jelentett a mikrotranzakciós vásárlásokat illetően a januári, februári és márciusi időszakhoz képest. Egy félév alatt óriási rekordot tudhat magáénak ebben a tekintetben is a kiadó. Egy harmadik fontos hírt is megosztottak a nagyvilággal, miszerint a 10 milliónál is több példányban kelt el a mostani konzolgeneráción a játék.

Ugyanakkor ez magával hozta játékosok növekvő költését a mikrotranzakciók révén, mivel ebben a negyedévben 26 százalékkal többet költöttek el a a kozmetikai itemekre, mint eddig bármikor, tette hozzá a pénzügyi igazgató, Frédérick Duguet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!