Labirintus felfedezést kínál az új event, ahol különleges jutalmakat lehet szerezni

Labirintus felfedezést kínál az új event, ahol különleges jutalmakat lehet szerezni

Az előzetesen bejelentett új esemény, mely a TI10 Battle Pass része, amit Dota 2 Summer Eventnek kereszteltek el, végre megérkezett, és mindenki számára ingyenesen elérhető, ha megvan a BP, ha nincs.

Az Aghanim's Labyrinth névre hallgató pályán 4 játékos indulhat útnak, és a cél, hogy különböző szobákat megtisztítsák az oda begyűjtött elképesztően erős szörnyektől. A játékosok saját maguk választhatják meg az útvonalukat, de bármerre is kalandoznak, mindenhol az Aghanim Scepternek egy szilánkját gyűjthetik be. Ezekkel lehet erősíteni a hősök egyik tetszőleges képességét. A labirintus végén a csapatnak egy nagy hatalmú Apex mágussal kell farkasszemet nézniük, aki azt hiszi magáról, hogy egy igazi félisten. Ha sikerül őt legyűrni, akkor a játékosok további kihívásokkal nézhetnek szembe, hogy különleges jutalmakat szerezhessenek.

Július 21-től kezdődően pedig elindul egy globális ranglista, ahol versenyezhetnek egymással a kvartettek. A leggyorsabb és legeredményesebb partyk a legritkább Aghanim's jutalmakat kaparinthatják meg, melynek 4 szintje van:

Tier 1: Aghanim’s Interdimensional Baby Roshan
Tier 2: Waterlogged Kunkka Shoes
Tier 3: Random Arcana
Tier 4: Heti in-game Aghanim’s effekt az első boss legyőzéséhez

A TI10 BP tulajdonosok, akik elindulnak ebben a labirintusban, minden héten akár 2000 BP pontot is beszerezhetnek. Minden további információért látogassátok meg a hivatalos weboldalt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!