Hirdetés

Szinte minden generációt megmozgat az MNASZ-HUNESZ OAB, íme az elődöntő versenyzői

A 24 fős mezőnyben vannak már igazi egyéniségek és ismeretlen nevek is, azonban ebben a bajnokságban már így is történt némi meglepetés, és az elődöntő sem lesz sima. Nézzük a bejutók listáját.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - cs_summit 6 - North vs. Heroic

Hirdetés

Az A csoport versenyzői:

1. Szarka Zsolt (1.)

A 23 éves játékos 2010 óta szimulátorozik kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és fiatal kora ellenére, mégis valamennyire tapasztalt rókának mondhatja magát.A Race Online Hungary-nél versenyzik már több, mint egy éve.

"Mindegy, hogy mikor és ki ellen versenyzem, ha a végén nem én győzedelmeskedem, már nem vagyok elégedett magammal.Célom ugyanaz mint szerintem jó sok másik Gran Turismo player-nek. Magasba emelni a Nations, és a Manufacturer Cup trófeáját az élő döntő végén."

2. Blazsán Patrik (4.)

Blazsán Patrik jelenleg a Williams Esports csapatát erősíti és Williams_Fuvaros néven autózza körbe az ellenfeleit a versenypályákon. Többek között megnyerte a 2018 októberében megrendezett Nissan GT Sport Cup döntőjét, nem sokkal előtte két társával együtt Nations Cup világkupa fordulót nyert, még ugyanebben az évben a World Finalt az előkelő nyolcadik helyen zárta. Patrik jelenleg a Williams színeiben folyamatosan küzd a világ legnagyobb GTS versenyein Nürburgringtól New Yorkig. Az MNASZ-HUNESZ OAB alapszakaszában ő a legsikeresebb a 3 futamgyőzelmével.

3. Artzt Zoltán (5.)

A még csak 25 éves játékost a motorsport elég korán magával ragadta, hiszen az édesapja már 4 éves korában kivitte őt a Hungaroringre GT versenyre. Szimulátorral 2017 tavaszán kezdett el foglalkozni, ekkor ismerkedett meg a Gran Turismo sorozattal is. Időközben eljutott egy spanyol csapathoz és néhány magyar élő versenyre is. Legfőbb célja átülni egy igazi versenyautóba.

4. Riba Krisztián (8.)

38 éves és kiskora óta imádja az autókat. Öt évig versenyzett az MNASZ amatőr gokart bajnokságában és ez idő alatt sikerült 6 bajnoki címet nyernie. Majd az Osztrák endurance bajnokságban is indult a 12 órás futamokon. A több, mint 200 versenyen melyen elindult 121 serleget sikerült begyűjtenie. Most az IGTSH csapatának tagja.

5. Kovács Kristóf (9.)

A 11. osztályt elvégző versenyző igazából járműmérnök irányba szeretne majd továbbtanulni. Kiskora óta a legnagyobb szenvedélye az életben az autóversenyzés. XBOX 360-on kezdte Forza 3-al, 4-el és a Horizonokkal, amiket már 11 évesen kormánnyal játszott. E-sport szinten viszont semmilyen eredménye sincs, ugyanis ez az első ilyen verseny, melyre jelentkezett. Amikor teheti elmegy amatőr gokartozni, ahol eddig két versenyen indult: Az egyiken 2. lett, a másikon pedig az 1. helyet sikerült begyűjtenie. Legnagyobb álma, hogy autóversenyző lehessen.

6. Suborits Péter (12.)

24 évesen elmondhatja magáról, hogy versenyszerűen 4 éve kezdett el foglalkoni a rally világbajnokság e-sportjában. Három szezonból háromszor sikerült döntőbe jutnia, ahol egy világbajnoki 4. helyet és két világbajnoki 3. helyet sikerült elérnie.

"Céljaim között jelenleg is első helyen szerepel a WRC e-sportja, valamint részt veszek a DuEn által szervezett magyar virtuális rally bajnokságban. Szeretném magamat próbára tenni ebben a GT Sport által szervezett versenyben is. A végső célom, hogy egyszer egy igazi rally autóban is próbára tehessem képességeimet."

7. Pintér Rudolf (13.)

8. Hegedűs Gergő (16.)

A 20 éves játékos fodrász ugyan az életben, azonban már régebbre nyúlik vissza az e-sportolói karrierje. A Gran Turismo Sporttal 3 évvel ezelőtt ismerkedett meg, és nem volt ismeretlen a játék számára, mivel kis koromban rengeteget játszott a GT4-el.

"2020 februárjában rátaláltam a TotalRaceMotorsport esport egyesületre és csatlakoztam hozzájuk, ahol már le is zajlott az első GT szezon, amit sikeresen behúztam és megnyertem a bajnoki címet. A célom, hogy autóversenyző legyek mert kicsi korom óta ezt az álmot dédelgetem valamint egyszer ki szeretnék jutni a Gran Turismo World Tourra is. Jelenleg 209 online versenyen vettem részt a GT sport mode-ban amiből 93 pole pozíció és 92 győzelem."

9. Zoboki Zoltán (17.)

41 éves versenyzőről van szó és körülbelül 7 éve került kapcsolatba a Gran Turismo-val és azóta is lelkes amatőrként látogatja a versenyeket elmondása szerint. Kisebb-nagyobb megszakítások jellemezték ezt a 7 évet.
Amatőrként nem sok emlékezetes eredményt ért el, munkája mellett csak hobbi szinten foglalkozik a szimulátor versenyzéssel.

10. Németh László (20.)

33 éves autószerelő technikus. 2019 januárban szerezte be a GTSportot, majd vett hozzá egy Thrustmaster T300 RS kormányt. Sajnos a munkám miatt heti szinten átlagosan 4-5 órát tud csak játszani. Ezelőtt az rfactor nevű játékkal tolta leginkább.

11. Balogh Norbert (21.)

A 22. életévében járó e-pilóta A Gran Turismoval már vagy 7-8 éve játszik.

"Amire a legbüszkébb vagyok és az eddigi legjobb eredményem is, az az első magyar bajnokságra való bejutásom, melyet a 2018-as MondoCon-PC Guru show keretein belül rendeztek, tehát az egyik legjobb eredményem a magyar Top 8, 2018-ban, akkor még buldo88hun, ID névvel."

12. Burda Imre (24.)

A KÖVETKEZŐ OLDALON A B CSOPORT VERSENYZŐIVEL ISMERKEDHETTEK MEG!

A vasárnapi futamon már az elődöntőben kell tehát bizonyítaniuk a pilótáknak, amit természetes most is élőben követhettek majd délután 17 órától az esport3tv-n és az Esport1 Facebook oldalán is.

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • hun_hetek 23 napja
    Sok sikert mindenkinek
    0 0 Válasz
  • Milasz 20 napja
    Gl
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés