Részletesebb report rendszerrel jelentkezik az új Y5S2.2 patch

A Year 5 Season 2.2 frissítés hamarosan megérkezik PC-re, és ennek a reportolást előnyben részesítők igen csak örülni fognak.

Korábban a fejlesztők már tettek említést arról, hogy bővítik a reportolási lehetőséget a játékban, illetve erőteljesen harcolnak a csalók és a toxikus játékosok ellen. Ennek eredményeként most tényleg jön egy update, amely ez kapja a fő hangsúlyt, mivel a Reporting Panel kibővített lehetőségekkel lett felvértezve. Új indokok tűntek fel opcióként, amiért jelenteni lehet egy játékost, illetve komplettebb leírást is ad a játék, hogy mit is takar egy-egy kategória. Erre azért volt szükség, hogy segítség a közösséget, illetve még pontosabb információt kapjanak a reportolt személyekről, így hatékonyabban léphetnek fel ellenük.

Ha valakit sikerült reportolni, akkor utána a játék küld egy megerősítő üzenetet, hogy eljutott a dolog a fejlesztőkig, akik köszönik szépen a munkájuk segítését.

Emellett néhány fontosabb bugnak is ellátták a baját - fixek:

  • Indítással kapcsolatos problémák elhárultak, ha az AntiVirus védelem be van kapcsolva
  • A Gadget nem mindig került a helyére, ha a gombot közvetlenül a befejezés előtt engedik el
  • Echo Yokai drónja eltűnhetett néhány helyen Bankon
  • Theme Parkon a második emeleti Control Room ablakán kilépve időnként nem érzékelte a játék, hogy a védő "Outside" tartózkodik
  • Az EXT Fountain területen Villán nem lehetett felvenni egy eldobott Defusert

Arról nincs szó, hogy pontosan mikor élesítik ezt a frissítést, de a Ubisoft szerint hamarosan megjön a játékba, méghozzá a 2.3-mmal együtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.