Különleges nyereménnyel jön a Republic of Gamers Valorant Kupa

Az első selejtező már a hétvégén érkezik, ne szalasszátok el az egyik alkalmat a bejutásra!

Remek esemény és verseny látott napvilágot, július végén megrendezésre kerül a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál, ráadásul nem is akárhol, Budapesten a Puskás Arénában. Egy e-sport fesztivál viszont nem lenne teljes valódi versenyek nélkül, így az esemény részeként érkezik a Republic of Gamers Valorant Kupa, mely eddig nem sűrűn látott nyereményt ígér a győztes csapatnak.

A kupa legjobb ötöse egy éven át tartó bootcamp lehetőséget nyer a Puskás Arénában, ezenfelül további segítségeket kapnak az e-sportolóvá válás rögös útján való elinduláshoz. Azonban ez nem minden, a csapat mind az öt tagja egy brutális periféria szettet is kap a Republic of Gamers jóvoltából, nagyjából 1700 dollár értékben.

A nyertes játékosok a következő perifériacsomagokkal gazdagodnak:

  • ROG Strix Impact II gamer egér
  • ROG Strix Slice egérpad
  • ROG Strix Scope TKL billentyűzet
  • ROG Cetra in-ear headset

Ha felgyulladt benned a láng, akkor ne habozz, EZEN AZ OLDALON tudtok nevezni a versenyre, az első selejtező most hétvégén már kezdetét is veszi! Az esemény fontos időpontjai a következők:

Selejtezőnként 4 csapat jut tovább a selejtező döntőbe, így ott összesen 8 csapat méri össze tudását, az offline döntőre pedig a legjobb 2 csapat utazhat. Ami fontos részlet, hogy a versenyen csak 16. életévét betöltött, Magyarországon élő magyar személy vehet részt, nevezés előtt figyelmesen olvassátok át a legfontosabb feltételeket, valamint a lebonyolítás részleteit!

A selejtező döntőt és a helyszíni offline döntőt az Esport1TV szakmai csapata élőben közvetíti, így ország-világ láthatja majd a diadalotokat. Most már viszont nincs más hátra, mint a nevezés!

Nevezek!

Sok sikert kívánunk minden indulónak!

Ha társakat keresnél, csatlakozz a magyar VALORANT közösséghez, Facebookon és Discordon egyaránt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.