Európa top csapatai között tartják számon a need more DM-et

Európa top csapatai között tartják számon a need more DM-et

A srácok a legutóbbi két versenyen nyújtott teljesítményükkel egyértelműen belőtték magukat a nagyok közé.

A VALORANT előretörésével párhuzamosan kis hazánkban is egy nagyon szép történet vette kezdetét. A need more DM nevű formáció (Tigene, FoDa, Barcode, bzt, Szarvasmarha) az elmúlt hetekben egy igen erős ötössé formálódott, akik most már odáig jutottak, hogy hivatalos Ignition Series eseményeken ritkítják az ellent.

Múlthéten a Vitality European Openről hozták el az ötödik-hatodik helyezést, néhány nappal ezelőtt pedig ennél is nagyobbat alkottak. Sikeresen kvalifikálták magukat a WePlay! Invitationalre, amely egy 50 ezer dolláros, hivatalos Ignition Series esemény, és mindössze két hely volt kiadó. A kvalifikáció azonban nem minden, pénteken már az elődöntőbe jutásért küzdöttek, a másik kvalifikált csapat, a nolpenki várta őket, és végül egy szorosabb első meccs, majd egy sokkal könnyebb második után 2-0-val mentek tovább a magyar fiúk!

Közben folyamatosan készülnek a világ legjobb VALORANT csapatait értékelő, számon tartó listák, a need more DM pedig sorra szerepel rajtuk. A hónap elején a VALORANT caster, illetve a HITSCAN csatorna csapatának tagja, Ryan sorolta be Európa top 10 ötöse közé a needmoreDM-et.

Nemrég pedig a Dexerto listájában is feltűntek a magyar játékosok, a külföldi hírportál a NiP-pel, a Team Liquiddel, a G2-val és a Party Parrotsszal említi őket egy lapon.

A srácok folyamatosan hozzák az eredményeket, energiát és időt nem kímélve ott vannak minden versenyen, ha kell éjjel-nappal játsszák a meccseket, ez a hozzáállás pedig igazi reménységgé teszi őket. Jelen pillanatban a need more DM-nek minden esélye megvan arra, hogy igazi profi csapattá váljon, a világ élvonalában játsszon, ráadásul mindezt egy teljesen magyar felállással.

Már csak egy kérdésünk van; mikor karolja fel őket végre valaki? Mikor jön el a pillanat, hogy egy komolyabb nemzetközi szervezet azt mondja: "Látjuk bennetek a potenciált, játsszatok nálunk!" Reméljük, hogy minél hamarabb eljön ez a pillanat!

Ami viszont már biztos, hogy a tegnapi győzelmükkel 5000 dolláros nyereményt garantáltak maguknak! Így tovább!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!