Előkelőség a játék legnagyobb rajongója, irdatlan pénzt tolt bele 3 év alatt

Előkelőség a játék legnagyobb rajongója, irdatlan pénzt tolt bele 3 év alatt

Ki gondolta volna, hogy egy előkelőség annyira imádja a Valve MOBA játékát, hogy egy nagyobb vagyont belepakolt már a játékba.

Sokan vannak, akik nem sajnálják a lóvét és szinte öntik bele a Dota 2-be, mióta megjelent a The International 10 Battle Pass. Most pedig kiderült, hogy harmadik éve egy olyan személy vezeti ezt a nívós ranglistát, ami azt méri mennyit szántak rá az emberek a BP-re, akivel nagyon nehéz lenne bárkinek is versenyre kelnie. Az első helyen ugyanis nem más található, mint Szaúd-Arábia koronahercege, Mohammed bin Salman bin Abdulaziz al-Saud. Egy elképesztő befolyással és tőkével rendelkező egyénről van szó, akinek a pénz tényleg nem akadály, és minő érdekesség, de a Dota 2 az egyik szenvedélye. Olyannyira, hogy már a harmadik éve szippantja őt be a Battle Pass, és a szintezést illetően nem sajnálta a pénzt eddig sem és most sem.

Ebben az esztendőben egyelőre "csak" 25 ezer dollárt rakott bele a játékba, de már ezzel is 60198-as szinten jár, ami mondanom sem kell, abszolút az első helyet jelenti számára a listán. Az utána következő játékos 20064-es szintet hozott eddig össze a maga 8357-es költésével. Ez azonban semmi az elmúlt évekhez képest, a Purrrrrfect - illetve ez után már többféle néven futott - megnevezéssel ellátott úriember a korábbi részekben még mélyebben a zsebébe nyúlt, hogy övé lehessen magasan a legnagyobb szinttel rendelkező Battle Pass.

2018-ban 42.100 dollárért 101127-es BP járt, míg 2019-ben 21.382 51354 szintet kapott. Összesen eddig, legalábbis, amit számontart a STRATZ oldala. Ha ezt a három esztendőt összeadjuk, akkor kijön a 88.482-es összeg, ami egy gyors váltással kijön a 27.488.702 forint. Ebből igazából már Budapesten is lehetne egy lakást venni, de sok más egyébre is be lehetne ruházni.

Hozzátartozik a történethez, hogy nem csak költeni, de játszani is szeret a Dota 2-vel. Irdatlan sok órát beleölt már és több, mint 10 ezer meccset sikerült lejátszania. Leginkább support roleban szeret belevágni egy meccsbe. Kedvenc hőse, talán sokatok nem találná ki, de a Crystal Maiden. Az oldal szerint 900-szor választotta és 54%-os győzelmi rátája van vele. Rajta kívül Ogre és Warlock fért még be nála a top 3-ba. A legjobb skill szint, amit eddig elért az a Legend IV. A játék iránti elkötelezettsége lenyűgöző. Hajlandó orbitális mennyiségű pénzt áldozni rá, hogy támogassa a kedvenc játékát, hogy övé legyen a legnagyobb Battle Pass, és hogy minden skin plusz egyéb jutalom is a birtokában legyen. Persze ezt nem mindenki nézi olyan jó szemmel a közösségen belül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!