Őrült közösségi ötlet, ami nagyon feldobná az Arcade módot

Őrült közösségi ötlet, ami nagyon feldobná az Arcade módot

Egy játékos olyan koncepcióval állt elő, ami nem túl bonyolult, mégis pillanatok alatt egy csomó rajongót szerzett magának.

A Rainbow Six: Siege azért nyújt lehetőséget a komolyabb és a lazább kikapcsolódásra is, bár most sokan az elmúlt időszak frissítéseit elnézve nem éppen pozitívan gondolnak a játékra. Külön jó, hogy van benne PvE és PvP rész is, bár a Terrorista vadászaton kívül, amely bemelegítésre félig meddig jól használható, nem igazán köti le az embereket az AI elleni tűzharc. PvP-ben pedig marad a Ranked vagy a Custom, de ez már évek óta komoly figyelmet kíván, ha az ember érvényesülni akar.

Időről-időre viszont a Ubisoft igyekszik szórakoztatni is, viszont ezek az új játékmódok nem feltétlenül a legkreatívabbak, illetve csak limitált ideig elérhetőek egy-egy szezon során. Ilyen volt például a Doktor's Curse, a Golden Gun vagy az Attrition. Most viszont egy játékos olyan ötlettel állt elő, amivel igazából nem találja fel a spanyol viaszt, mégis egy pillanat alatt sokaknak elnyerte a tetszését, és valljuk be nagyon brutális és hóbortos meccseket eredményezne, ha bekerülne. A No Limits névre hallgató játékmódban ugyanis nem lenne korlátozva az operátorok száma, értve úgy, hogy egy operátorból több is lehetne, mint a Recruit esetében. Persze nem minden szituáció okozna felhőtletlen mókát, de például egy Kapkanból vagy Frostból álló csapat elég sok meglepetést tudna okozni, hogy csak egyet említsünk a számtalan variácából. Gyorsan beugorhat a csak Doc vagy Clashből álló team is, de tényleg bármelyik operátort lehetne említeni, és akkor arról még nem is volt szó, hogy mivan ha ezeket bizonyos létszámban kombózza valaki.

Ezt volt, aki továbbfűzte, és eljutott odáig, hogy csak támadókból álló együtteseket kéne egymásnak ereszteni egy Secure Area típusú pályán. A tetszőleges helyen felállított pont - melyet meg kell védeni - körül lenne 10 kiindulási hely. De akár egy free for all (mindenki mindenki ellen) verziója is létezhetne, a cél pedig, hogy utolsóként túlélni a küzdelmet.

Mit szólnátok 5 Fuze vagy Tachanka csapathoz? Nektek van ötletetek milyen lenne a legviccesebb vagy ideálisabb kvintett?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!