Morphus névre hallgató különös Arcade mód érkezik?

Morphus névre hallgató különös Arcade mód érkezik?

Kicsit futurisztikus, de az egyik legélvezetesebb játékmód lehet, ha ilyen formában bekerül.

A legutóbbi Arcade játékmód nem sikerült olyan kimondottan izgalmasra, viszont az Attrition után a fejlesztők megint szeretnék meglepni a közösséget valamivel. Minő meglepetés, hogy idő előtt kiderült ez a dolog, az adathalászok miatt ugyanis kiderült a Dokkaebi elite skin még korábban, valamint a robotika témájú kozmetikai itemekről is lehullt a lepel. Már akkor tudni lehetett, hogy ezt nem csak úgy bepakolták a játékba, hanem a későbbiekben még terveznek vele. Egy idő előtt felkerült videó pedig ezt támasztja alá.

Arcade Event

Egy Youtube csatorna osztotta meg a Morphus névre hallgató új árkád játékmódot, és már az első képsorok izgalmat árasztanak. Alighanem a Tower pályán játszódik majd teljes egészében, és a támadók, valamint védők is robot felszerelést kapnak, de ez még csak a kezdet. Mindkét fél operátorai képesek a teleportálásra. A támadók ugyanúgy drónozással kezdenek, viszont mikor véget ér ez a szakasz oda teleportálnak, ahol az megállt. Míg a védekező játékosoknak másik fura lehetőségük lesz erre, mivel mindegyikük kap egy Bulletproof kamerát, amiket simán fel lehet szerelni ahogy eddig is. Viszont a használója az láthatatlanná válik és odateleportálódik, amit lát a kamerával.

Magáról a játékmódról viszont sokkal többet nem lehet megtudni, mindössze az derült még ki, hogy Secure Area verzióban lesz játszható. A további pletykák még azt feltételezik, hogy két objective lesz, ami alapvetően egyenlőtlen feltételeket biztosítana, viszont az új képességgel máris megváltozik a helyzet és érdekes akciókat szülhet a játékosok megoldása. A Morphus arcade eventet egyelőre hivatalosan nem jelentették be, és az is lehet, hogy megváltoznak bizonyos elemei a kiadást követően. Ráadásul egy ideig még biztosan várni kell rá, mert valószínűleg néhány héttel később kerül csak be a játékba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!