Dagad a botrány a Ubisoft körül, miközben parádés bemutatót tartott játékaiból a Microsoft

Dagad a botrány a Ubisoft körül, miközben parádés bemutatót tartott játékaiból a Microsoft

Ez történt a héten a Gaming világban.

Átrendeződik a videojátékos piac

Új, közös útra lépett a PC Guru és az Esport1. Az együttes munka célja, hogy egy olyan átfogó portfóliót hozzon létre a két brand, amivel az ország minden gaming és e-sport szerelmesének érdeklődését kielégítik. Erről részletesebben a lenti cikkben olvashattok.

Akciós játékok

Most sem maradunk akciós, sőt, akár ingyenes játékok nélkül. A Humble Bundle új csomagjában a Paradox Interactive legjobb címeit szerezhetjük meg rendkívül kedvezményes áron, de az Epic Games Store-ban is újabb játékokkal gazdagodhat gyűjteményünk. Utóbbiakat természetesen most is ingyenesen zsákolhatjuk be.

Xbox Games Showcase

Az idei E3 elmaradt, de minden nagy kiadó megtartja a saját prezentációját, online. Nemrég a Ubisoft Forwardon nézhettük meg mik is készülnek jelenleg a franci cég műhelyében, a héten pedig a Microsoft tartott bemutatót. Halo Infinite, Forza Motorsport, új Fable, S.T.A.L.K.E.R. 2, State of Decay 3 és ez még csak néhány cím a látottak közül.

Botrány a Ubisoft körül

Egyre több felkavaró hír érkezik a Ubisoft felől és senki sem látja még az áradat végét. Zaklatások, szexizmus, rasszizmus és mindezek szándékos rejtegetése, eltitkolása. Ilyen és ehhez hasonló történetekkel állnak elő a cég dolgozói, akik már nem bírják tovább ezt a lékkört.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!