Need More DM vs All-Stars meccsel indul útjára a fél milliós Valorant Kupa fináléja

Need More DM vs All-Stars meccsel indul útjára a fél milliós Valorant Kupa fináléja

Parádés meccsekre lehet számítani a mai napon, hiszen magyarország legjobb csapata és a még ezen a kupán veretlen Lenovo Legion Honvéd All-Stars ötöse is versenyben van.

Többhetes kvalifikációs sorozat után ma a végéhez érkezett a Valorant Euronics Kupa, ahol bárki összerakhatott egy csapat vagy csatlakozhatott már egy meglévőhöz, és kipróbálhatta magát a selejtezőkön.

Három együttesnek (Need More DM, iPon Team Horizon Reapers, Necrotic Multigaming) pedig sikerült tovább is jutnia, így ott lehetnek a ma lebonyolított döntőben, hozzájuk pedig az eddig még veretlen Lenovo Legion Honvéd All-Stars kvintettje, aminek a tagjai nem kis nevekből állnak:

A fináléja programja két elődöntőből és utána a nagy döntőből, valamint a harmadik helyért lejátszandó meccsből áll, íme a top 4 párosítása:

  • Need More DM vs Lenovo Legion Honvéd All-Stars
  • iPon Team Horizon Reapers vs Necrotic Multigaming

Az első mérkőzés 14 órakor kezd, és utána folyamatosan zajlanak majd a mérkőzések. Élőben az alábbi csatornákon tudjátok követni az izgalmas összecsapásokat:

A szórakoztatás és a presztízs mellett biztosan mindent beleadnak majd a résztvevők, hiszen az ország eddigi legkomolyabb díjazású eseményéről van mégiscsak szó. Az első három helyezett között félmillió forint értékben osztanak szét nyereményeket:

Ezen kívül még nem ér véget a versengés, hiszen a szervezők várják a leghangulatosabb aftermovie elkészültét is.

"Készítsd el az Euronics Valorant Kupa aftermovie-ját! Ha úgyérzed jó vagy videókészítésben, és figyelted a közvetítéseket, akkor csinálj az All-Star csapat legszebb, vagy épp legviccesebb megmozdulásaiból egy 3-5 perces klippet, és augusztus 1-ig küldd el a honvedesport@gmail.com email címre. A győztes alkotás készítője egy Legion Honvéd Gamer Pack tulajdonosa lesz."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!