Egyelőre nem tudják élesíteni a Y5S2.3 patchet - szólt a Ubisoft

Egyelőre nem tudják élesíteni a Y5S2.3 patchet - szólt a Ubisoft

A három operátort érintő buffokat egyelőre nem élvezhetik a játékosok, jelentette be Twitteren a kiadó.

A Rainbow Six Siege-hez aktuálisan elkészített frissítés mégsem kerülhet be a játékba a tervezett időpontban, erről számoltak be a fejlesztők Twitteren. Sajnálatos módon el kell halasztaniuk az élesítést, mivel előre nem látott problémák miatt ez egyelőre nem megvalósítható. Elég ködösítve fogalmaztak, de ezzel nem nagyon lehet mit tenni, az biztos, hogy az Oryxot, Gridlockot és Fuze-t érintő erősítéseket most még nem lehet kipróbálni és élvezni.

A három karaktert érintő buffok mellett egy játékmechanikai változást is tartalmaz az update, hiszen a falon átrepülő emberek a patch után már sebződni fognak. Nomad Airjabje vagy Oryx lökése, ha valakit átrepí a falon, akkor plusz 5 sebzést szenved el. Oryx egyébként szintén ennyit veszít egy-egy falon átfutás alkalmával. A legnagyobb gond a bejelentéssel egyébként, hogy nem tudni mikor kerül be az éles szerverekre a Year 5 Season 2.3 frissítés, mivel ezt nem osztották meg a rajongókkal.

Annyit azért érdemes tudni mindenképp, hogy Gridlock csapdái gyorsabbak és ezáltal hatékonyabbak lesznek, Oryx végre sokkal inkább használható lesz, így talán végre egy igazi roamer válhat belőle, Fuze pedig még nagyobb veszélyt jelent majd a - túszra - védőkre, hiszen további egy bónusz Cluster Charge áll majd a rendelkezésére. Ezek mellett egyébként néhány fontos bug javítását is magával hozná az update, például Ace SELMA robbanóanyagát bizonyos helyekre dobva megtörténhet az is, hogy beragad és nem lehet leszedni. IQ felderítő eszközével nem lehetett észlelni Melushi Banshee kütyüit. Zofia concussion gránátja pedig időnként nem ott robbant, ahol kellett volna. Ezek nem égető problémák, de mindenképp mihamarabbi orvoslást igényelnek, de ahogy az operátorokat érintő buffokat, úgy ezeket a fixeket sem kapjuk meg egyelőre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!