A Republic of Gamers Valorant Kupa selejtezője is remek díjazással vár titeket

A Republic of Gamers Valorant Kupa selejtezője is remek díjazással vár titeket

Két selejtezőn is indulhattok, ezzel növelhetitek az esélyeiteket az értékes nyereményekre.

Már csak néhány napotok van hátra, hogy jelentkezzetek az első Republic of Gamers Valorant Kupa selejtezőjére. A TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál keretében megrendezésre kerülő VALORANT versenyen rengeteg értékes nyeremény vár Magyarország legjobb shootereire. 

A selejtezők során összesen 20 000 FaceIT pont kerül kiosztásra, a selejtezők győztes csapatai 5000 FaceIT pontot, az ezüstérmesek 3000 FaceIT pontot, a bronzérmesek 2000 FaceIT pontot kapnak. Ez fejenként legalább 400 FaceIT pontot jelent, amiért mindössze annyi a feladatotok, hogy odaérjetek a dobogó valamelyik fokára.

Első selejtezőre itt tudtok nevezni!

Második selejtezőre itt nevezhettek!

A need more DM csapatával nem kell megküzdenetek a kvalifikáció során, ugyanis a Foda-bzt-barcode-SzarvasMarha-Tigene ötös automatikusan meghívást kapott az offline döntőre. Az első kvalit augusztus 1-jén 14:00-s kezdéssel rendezik, a másodikat egy héttel később, augusztus 8-án szintén 14:00-s rajttal találjátok meg. A két selejtező legjobb nyolc csapata jut be az online döntőbe, ahonnan a top 1 továbblép, hogy a Puskás Arénában, élőben küzdjön meg a need more DM ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!