Botrány a LEC legújabb partnere körül, bemutatkozott az új VALORANT ügynök, miközben cyxra emlékeztünk

Botrány a LEC legújabb partnere körül, bemutatkozott az új VALORANT ügynök, miközben cyxra emlékeztünk

Ezek voltak a hét legfontosabb hírei e-sport fronton.

Tanuljunk a TSM legendájától

Tanulni sosem késő, ez igaz az e-sportra és a versenyzésre is. Ezúttal a TSM egyik legnagyobb játékosának, Bjergsennek a beállításait néztük meg. Bármikor elleshetünk egy-két trükköt a dán legendától.

Bedőlt a LEC legújabb partnersége

A negatív rekord is rekord. Ezúttal kevesebb, mint 24 óra kellett ahhoz, hogy a LEC felbontsa a friss partneri viszonyt a NEOM-mal. Hogy miért volt erre szükség, az cikkünkből kiderül.

Ismerjétek meg Killjoy-t

A szivárgások után végre hivatalos is bemutatkozott Killjoy, a VALORANT 12. ügynöke. A játékba még nem került be, de a jövőhéten valószínűleg ez is megtörténik majd.

Téged is vár a TippmixPro MEF VALORANT kupája

Három játék, a FIFA, a CS:GO és a VALORANT várja az ország csapatainak jelentkezését! A TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál első VALORANT selejtezője már elrajtolt, de a jövőhéten is lesz még alkalmatok belőnötök magatokat a főeseményre, ami új nyereményekkel kiegészülve várja a legjobb VALORANT alakulatokat.

Visszavonul olofmeister?

Többek között ilyen kérdést is kapott Jarek "DeKay" Lewis, aki legjobb tudásával meg is válaszolta ezeket. Szerinte olof már nem játszik majd a FaZe-ben, de más csapathoz még átigazolhat.

Cyxra emlékeztünk

Fájdalmas belegondolni, de már 10 éve annak, hogy a mousesports egyik nagy 1.6-os reménysége elhunyt. Cyx autóbalesetet szenvedett, emlékére az ESL is összeállított egy fantasztikus videót.

Online órák a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián

Koronavírus ide vagy oda a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémián nem áll meg az oktatás. Persze első az egészség, így itt is online oktatás zajlik, amibe most akár teljesen ingyenesen is belekóstolhattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!