Fény derült a ROG Valorant Kupa zárt selejtezőjének első négy résztvevőjére

Fény derült a ROG Valorant Kupa zárt selejtezőjének első négy résztvevőjére

Ők már biztosan ott lesznek az augusztus 15-én érkező fordulón.

Különleges nyereményekkel indult útjára a Republic of Gamers Valorant Kupa, a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál VALORANT versenye. Már a selejtezőkön is kiosztásra kerül kétszer 10 ezer FaceIT pont, a döntő két csapata viszont további ajándékokkal is gazdagodik természetesen. A második helyezett csapat ötször 40 ezer Ftb értékű BestByte utalványban részesül, míg a bajnok gárda mintegy félmillió Ft értékben kap ROG perifériákat, valamint egy éven át tartó bootcamp lehetőséget a Puskás Arénában.

Az első selejtezőt tegnap már meg is tartották, így ki is derült, kikkel találkozhatunk már biztosan a döntőt megelőző zárt selejtezőn. A bracket a következőképpen alakult:

Aki az elődöntőig eljutott, már örülhetett a továbbjutásnak, így augusztus 15-én biztosan megküzd már a döntőbejutásért a Team Plague, az iTHR, a teslapeek és a Nice Gaming.

Ezúton is gratulálunk a csapatoknak, aki pedig nem jutott be, ne csüggedjen, inkább nevezzen, ugyanis augusztus 8-án jön a második nyílt selejtező! Nevezz rá Te is a csapatoddal!

NEVEZEK!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!