Disco gömbbel működhet a dupla creep camp stack a Dota 2-ben?

Disco gömbbel működhet a dupla creep camp stack a Dota 2-ben?

A disco gömb nem csak magunk és mások szórakoztatására lett kitalálva, kiderült, hogy a creepek is élvezik a látványát.

A campek stackelése, vagyis az erdőben található táboroknál a szörnyek sokszorosítása néha nem egyszerű feladat, még akkor sem, ha egyetlen helyet kell csak megbolygatni. Az időzítés és a mozgás nagyon fontos, és akkor még nem beszéltünk arról, hogy bizonyos hősökkel akár két campet is lehet stackelni, de azt márt egy next level taktikának nevezhetjük. Viszont a TI10 Battle Passal érkező disco gömbökkel nem csak táncra perdülni lehet, mint kiderült.

Olyan neutral campeknél, melyeket szinte kizárt volt egyedül duplán sokszorosítani, most ezzel a mechanikával már meg lehet oldani. Olyan melee hősök, mint Sven vagy Phantom Assassin könnyedén képes rá, hiszen az egyik camp elhuzása után csak el kell használni egy gömböt és az Ancientek azonnal izgalomba jönnek, majd elkezdik követni a "dj-t". Persze nem szabad csak nagyon rövid ideig megidézni a disco gömböt, máskülönben a művelet nem kivitelezhető.

A felhasználók között gyorsan elterjedt a hír, miszerint a Dota 2 pay to win játék, hiszen, aki megvásárolta a TI10 BP-t az kapott egy adat ilyen gömböt, míg az átlagos usereknek ez nem elérhető. Persze a Valve ezt nem így tervezte, így ez valószínűleg egy bug, viszont a cikk írásának pillanatában egyelőre semmilyen információt nem sikerült fellelni, amely arról szólna, hogy javították volna ezt a hibát. Ha esetleg valaki megpróbálkozna a videóban látott trükkel, de nem sikerülne neki, akkor elképzelhető, hogy a fejlesztők már gondoskodtak róla és fixálták.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!