Videón a futurisztikus, teleportálós új R6S event

Mint kiderült a Ubisoft kedden mutatja be az új eseményt, és valószínűleg ekkor már mindenki számára elérhető lesz.

Nem is olyan rég egy pletyka áradatnak köszönhetően már kiderült, hogy a jövő kulcsszerepet játszik majd a Rainbow Six: Siege legújabb eseménye kapcsán. Most pedig végre hivatalossá vált, hogy az eddig Morpheus néven emlegetett event végül a M.U.T.E Protocol elnevezést kapta, és bizony a távolabbi jövőbe kalauzolja el a játékosokat.

Mi dobhat fel igazán egy taktikai FPS játékot? Az, ha egy kis káosszal vegyítik az eddigi játékmenetet. Egyrészt egy menő átalakításon átesett Tower ad otthont a küzdelemnek, ami már önmagában megér egy misét. Másrészt bekerült a játékmód révén a teleportálás is a Rainbow Six: Siegebe. Ez kétféleképpen történik:

  • Támadók: A kihajított drónnal ugyanúgy, mint eddig pöröghet a felderítés, viszont ha befejezte valaki, akkor nem szimplán elteszi a telefonját, hanem odateleportál, ahol a kis kütyüvel megállt. Persze azért nem minden kis zeg-zugba hajított drón pozíciójára lehet odavarázsolni magunkat.
  • Védők: Szimplán belépve a kamera rendszerbe képesek végigpásztázni a területet, viszont az operátor oda érkezik majd, amit a kamerával a játékos utoljára nézett meg. Egyelőre az még nem tisztázott, hogy a pályán alapból elhelyezett kamerákkal is működik ez vagy csak a golyóálló és a játékosok által falra fúrt eszközöknél érhető-e el a teleportálás.

Alapjában véve a játékmód Secure Area lesz, és az alábbi videóban feltűnik a Hacking Server felirat, tehát az offenzív csapatnak meg kell hackelnie a szervereket. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy ideig a szobában állva, közel a géphez megvárni míg a csík végigmegy. Nem elég egyszer ezt megtenni, hiszen két eszközt kell a támadóknak megszerezniük, csak akkor nyerik meg a kört.

Persze az új event nem csak új játékmódot hoz magával, mert a Ubisoft gondoskodott a skinek szerelmeseiről is. A frissítéssel jó néhány jövőbeli ruházatot is belepakolnak a játékba. Ha nem szeretnél várni, hogy milyen újdonságokkal rakják tele szeretett FPS-ünket, akkor a galériában eléred a már netre felkerült kinézeteket:

Nektek hogy tetszik az új event tematikája?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!