MUTE Protocol néven jött meg a cyberpunk stílusú új játékmód az R6S-be

MUTE Protocol néven jött meg a cyberpunk stílusú új játékmód az R6S-be

Igaznak bizonyultak újfent a szivárgások, tényleg teleportálgatni lehet az átalakított Tower pályán az operátorokkal.

A közeli jövőt már így is érintette a játék, de most egy kicsit még előrébb tekintettek a fejlesztők a MUTE Protocol nevű új eseménnyel. A sci-fi beütésű játékmód limitált ideig lesz elérhető a játékban, ami augusztus 4-17. között teszi játszhatóvá az eventet.

Átszabták egy kicsit a Towert, és annyiban módosult a feladata a két oldalnak, hogy a védőknek meg kell akadályoznia, míg a támadóknak sikeresen meg kell hackelnie a szervert. Ez azt jelenti, hogy két darab szerver gépet kell feltörni, és eközben drónná is alakulhatnak. A védőknek ezt a két területet kell mindenáron megvédeniük az offenzívától, és lehetőségük van az elpusztíthatatlan kamerák révén a teleportálásra is. 41 operátor játszható ezen a pályán, a fejlesztők kivették néhányukat érthető okokból. Jackal, Lion, Ying, Kapkan, Mira, Mute, Oryx, és Vigil viszont kivételes helyzetben van, mivel futurisztikus skineket kaptak a móka mellé.

Íme a trailer, ami egy kicsit ráhangolhat az eseményre, ha még nem játszottál vele:

Külön érdekessége a dolognak, hogy erre a pályára egy másik narrátor mondja be a fontosabb információkat meccs közben. Nektek hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!