Okosan és türelmesen épít VALORANT csapatot a fnatic

Okosan és türelmesen épít VALORANT csapatot a fnatic

Egy darabig még ki kell bírniuk a fnatic szurkolóknak VALORANT csapat nélkül.

Ha e-sportról van szó, akkor sok olyan szervezet van, akik mellett egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül. Az egyik ilyen a fnatic, akik szinte az összes komoly e-sport játékban aktív csapattal büszkélkedhetnek, legtöbbször ráadásul nem is egy rossz csapattal.

A Riot fpsét, a VALORANTot azonban egyelőre elkerülték. Pedig sok csapat játszotta azt a taktikát, hogy minél hamarabb játékosokat igazolnak, hogy minél hamarabb ott legyenek az első VALORANT versenyek csapatai között. Ennek sokszor az a vége, amit most például a FaZe-nél is látunk, nagy verseny vár rájuk holnap, de öt helyett csak három biztos játékosuk van.

Többek között ezt is el szeretné kerülni a fnatic, ők inkább kivárnak és csak akkor indítják majd útjára saját VALORANT csapatukat, ha abban tényleg nagy potenciált látnak.

"Sokkal valószínűbb, hogy 2021-ben kerülhet sor az új csapatra, mintsem még idén. De ha megtaláljuk a megfelelő játékosokat, ha tényleg azt érezzük, hogy itt a lehetőség előttünk, akkor persze megragadjuk majd az alkalmat. Jelenleg nem hiszem, hogy meglenne ez a lehetőségünk, ahogy azokat a játékosokat sem látjuk még, akikbe igazán bizalmat fektetnénk." - mondta Colin "Cojo" Johnson, a fnatic vezető csapatigazgatója. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!