Megjött a 10.16-os LoL frissítés és a VALORANTban is új Act kezdődött

Megjött a 10.16-os LoL frissítés és a VALORANTban is új Act kezdődött

A legfontosabb e-sport hírek 2020 augusztusának második hetéből.

Megjött a 10.16-os patch

Hatalmas csomag képében robbant be a 10.16-os frissítés a szerverekre, tengernyi nerffel és buffal. Cikkünkből megismerheted a teljes frissítést és ezzel együtt azt is, hogy melyik hősök változtak az update után.

DotA 2 vs LoL

Mindig nagy csata folyt a legjobb, legizgalmasabb, legérdekesebb MOBA játék címéért. Nem törvényszerű, de általánosságban aki DotA fan az messziről kerüli a LoL-t és ez igaz visszafelé is. Vannak azonban olyanok is, akik megtalálják az arany középutat és 4000 óra DotA 2 után is megtalált a LoL szépségeit.

Veszprémi színekben folytatja TrueGunnerx

Óriási meccseket láttunk HUNESZ FIFA Masters döntőjében, Ps4-en és Xbox One-on egyaránt. Utóbbi konzolon TrueGunnerx lett a bajnokság győztese, aki most a K&H MNEB HPCL első szezonjában a bajnoki címet szerző Veszprém Futsal Esport együttesétől kapott remek lehetőséget.

Új láda érkezett a CS:GO-ba

Rég volt már, hogy új skin gyűjteményt kaptunk, éppen itt volt az ideje. A Fracture láda gyakorlatilag jött látott és győzött, 17 elképesztően szép skin került a játékba.

Pasha visszatért!

Őrült iramban kezdett el verni a szívünk, amikor a Liquid bejelentette, hogy leigazolták pashát, a Virtusd.pro legendás ex-játékosát. Aztán persze kiderült, hogy nem játékosként, hanem streamerként érkezett a csapathoz, de még így is nagyon jó lesz újra rendszeresen látni Papitot Twitchen.

Frissült a World of Tank is

A WoT is frissítést kapott a héten, az 1.10-es patch érkezett meg a szerverekre. Az újdonságok között új térképet és új tankokat is találunk.

Cserélt a need more DM

Mindenki legnagyobb meglepetésére játékost cserélt a need more DM. Pedig egészen jó tempóban halad a magyar VALORANT csapat, bzt és a többiek útja mégis különvált. Új fix ötödiket még nem igazoltak, de a napokban már hussaRral játszottak együtt.

Itt az Act II

A VALORANT is új patchet kapott a héten. Végre megérkezett a várva várt Act II, a játék első szezonjának második felvonása és ezzel együtt persze rengeteg újdonságot és javítást is kaptunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!