Újabb csere a Liquidnél, ezúttal az edzőjüket váltották le

Újabb csere a Liquidnél, ezúttal az edzőjüket váltották le

Ismerős arc érkezett a Liquid edzői posztjára.

Nincs megállás a Liquidnél, megújul az alakulat és ez újabb régi csapattagot érintett. Először nitr0 köszönt el, leigazolták helyette a Grimt, aztán pasha csatlakozott streamerként a Liquidhez, most pedig az edzőjüket cserélték le.

Eric "adreN" Hoag 2018 decemberében foglalta el a Liquid edzői posztját, de már akkor sem volt ismeretlen a csapat szurkolóinak, hiszen 2015 januárjától kezdve másfél évet játszott már a Liquid színeiben. Közel két éve volt a csapat edzője, segítségével NAFék elérték a világelső címet és számos bajnoki titulus mellett rekord gyorsasággal nyerték mg az Intel Grand Slam második szezonját is.

De semmi sem tart örökké, az amerikai csapatnak új edzője van, méghozzá Jason "moses" O'Toole. Pontosan, az a moses, aki bár volt játékos is még a CS:GO első éveiben, 2015 óta az egyik legnépszerűbb, legjobb kommentátorként és elemzőként ismerjük. Moses mindkét V4 Future Sports Festivalon is jelen volt kommentátorként, de gyakorlatilag a neve és hangja egybeforrt már szinte az összes nagynevű CS:GO versennyel is.

moses és Andres a 2018-as V4 FSF kommentátori székeiben

"Edzőként érkeztem a csapathoz és ha az én időm alatt sem sikerül a magasba emelnie a csapatnak egy Major trófeát, akkor az nagy kudarc lesz. A cél a Major győzelem." - mondta moses a bejelentést követően.

A Team Liquid jelenlegi csapata:

  • Jonathan "ELiGE" Jablonowski
  • Russel "Twistzz" Van Dulken
  • Keith "NAF" Markovic
  • Jacky "Stewie2K" Yip
  • Michael "Grim" Wince
  • Jason "moses" O'Toole (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!