Közel 6 millió forintot adakozott kedvenc streamereinek egy gyerek

Közel 6 millió forintot adakozott kedvenc streamereinek egy gyerek

Szerencsére a sztori happy enddel zárult.

Nem először fordul elő, hogy a családi megtakarításból nem marad semmi, mivel a gyermek úgy dönt, hogy inkább kedvenc Twitch streamerét, vagy streamereit szeretné támogatni adakozással. Hasonló eset történt egy átlagos amerikai családban is, ahol a felhalmozott milliókhoz hozzáfért egy fiatal, aki mindössze 17 nap alatt szórta el az évek során, kemény munkával összekuporgatott összeget. Miután észlelte az édesanya, hogy eltűnt a pénz a számláról, gyorsan utánajárt a dolognak. Rá kellett döbbennie, hogy gyermeke felelős az "eltulajdonításért", de itt még nem ért véget a történet.

A következő lépés során elkezdte az aggódó szülő megmozgatni a szálakat, hogy valamilyen módon visszakerüljön az összeg az eredeti helyére. Végül a Xsolla rendszerén keresztül sikerült is majdnem minden elköltött dollárt visszaszerezni. A Twitchcsel szerződésben álló pénzügyi szolgáltató a 20 000 dollárból (5,9 millió forint) végül 19 871 dollárt (5,8 millió forint) sikeresen átutalhatott az anyukának, akinek innentől már csak arra kell koncentrálnia, hogy a gyereke ne Tfue, Ewok és Gorb streamjein verje el a családi vagyont. 

"Ez egy kemény időszak volt a családunk számára, de remélem, hogy tudunk belőle tanulni és még jobban összekovácsolódtunk." - nyilatkozta az anyuka.

Bár ezúttal sikerült majdnem teljes egészében visszaszereznie a családnak a Twitchen keresztül elszórt pénzt, de egy életre megtanulták, hogy a megfelelő kontroll elengedhetetlen, ha milliók forognak kockán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!