Hirdetés

Közel 6 millió forintot adakozott kedvenc streamereinek egy gyerek

Szerencsére a sztori happy enddel zárult.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Na'Vi vs. GODSENT

Hirdetés

Nem először fordul elő, hogy a családi megtakarításból nem marad semmi, mivel a gyermek úgy dönt, hogy inkább kedvenc Twitch streamerét, vagy streamereit szeretné támogatni adakozással. Hasonló eset történt egy átlagos amerikai családban is, ahol a felhalmozott milliókhoz hozzáfért egy fiatal, aki mindössze 17 nap alatt szórta el az évek során, kemény munkával összekuporgatott összeget. Miután észlelte az édesanya, hogy eltűnt a pénz a számláról, gyorsan utánajárt a dolognak. Rá kellett döbbennie, hogy gyermeke felelős az "eltulajdonításért", de itt még nem ért véget a történet.

A következő lépés során elkezdte az aggódó szülő megmozgatni a szálakat, hogy valamilyen módon visszakerüljön az összeg az eredeti helyére. Végül a Xsolla rendszerén keresztül sikerült is majdnem minden elköltött dollárt visszaszerezni. A Twitchcsel szerződésben álló pénzügyi szolgáltató a 20 000 dollárból (5,9 millió forint) végül 19 871 dollárt (5,8 millió forint) sikeresen átutalhatott az anyukának, akinek innentől már csak arra kell koncentrálnia, hogy a gyereke ne Tfue, Ewok és Gorb streamjein verje el a családi vagyont. 

"Ez egy kemény időszak volt a családunk számára, de remélem, hogy tudunk belőle tanulni és még jobban összekovácsolódtunk." - nyilatkozta az anyuka.

Bár ezúttal sikerült majdnem teljes egészében visszaszereznie a családnak a Twitchen keresztül elszórt pénzt, de egy életre megtanulták, hogy a megfelelő kontroll elengedhetetlen, ha milliók forognak kockán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • taizunhun 1 hónapja
  Magyarországon is láttam olyan embert, aki 2-3 magyar streamernél milliós tételben donatelt, subgifelt... mondván, hogy "jobb adni, mint kapni". Azóta a fiókja eltűnt teljesen twitchről
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  wow
  0 0 Válasz
 • Sett 1 hónapja
  Hát ezt a gyereket nem tom mennyire szeretik a szülei őszintén. Ha én el érnék néhány milliót a LOLra akkor szó szerint mrgolnenek. XD
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés