Hasznos feature: egy játékos felhasználónév ellenőröző weboldalt hozott létre

Nem a legfontosabb dolog, de nagyon hasznos tud lenni a usereknek.

Nem sűrűn van ilyen időszak, de most kevésbé reppennek fel új hírek a Rainbow Six: Siege világában, bár a legutóbbi event összeomlása azért nagyobb port kavart. Mindenesetre most a csendesebb hetekben egy játékos egy érdekes kis feature-t hozott létre. A weboldal segítségével ugyanis villámgyorsan ellenőrizni lehet, hogy az aktuálisan bepötyögött felhasználónév használatban van-e már vagy lehet regisztrálni. Alapvetően nem hangzik túl izgalmasan ez a dolog, de tényleg instant működik a dolog, így aki új fiókot akar létrehozni, annak nem kell sokat bíbelődnie. Ez a funkció az oldalon egyelőre csak PC és Uplay felhasználók részére elérhető, és arról nincs hír, hogy a TabStats alkotója ezt akarja-e bővíteni a jövőben.

Ez mégis egy új kezdetnek tekinhető, mivel maga a weboldal több fejlesztést is tervez. Az egyik ilyen az egér érzékenység konvertáló, amivel gyakorlatilag ki lehet majd szedni az R6S beállításokat és a fejlesztők szerint simán át lehet majd pakolni például Apex Legendsbe, Valorantba vagy Warzoneba. Ez azért lehet fontos, mert néhány játékban bár van lehetőség az edzőpályán könnyen beállítani, de a legtöbb címben muszáj bemenni a meccs hevébe, hogy sikerüljön belőni a tökéletes érzékenységet.

A felhasználónév ellenörző weboldalt itt tudjátok kipróbálni. Egyébként arról még nincs információ, legalábbis egyetlen közösségi média felületen nem jelentkeztek még újabb hírrel az új esemény kijavítása kapcsán. Úgy tűnik, hogy sokkal több időbe telhet számukra kijavítani a glitchet, mint azt gondolták volna. Egyébként az új név nem csak már tapasztalt játékosoknak lehet hasznos, de ha esetleg van még olyan ismerős, aki újonc lenne, nekik egy fokkal még királyabb lehetőséget ad az oldal. Már csak azért is, mert a Ubisoft szerint most akár 70%-ot lehet spórolni a játékon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!