Ez a legjobb hőskombináció az Aghanim's Labyrinth megnyeréséhez

Ez a legjobb hőskombináció az Aghanim's Labyrinth megnyeréséhez

Az Aghanim’s Labyrinth a TI10 Battle Pass közben érkezett és egy olyan játékmód, melyben 4 játékos a tetszőlegesen kiválasztott hősével egy új kalandra indulhat.

A legjobb az egészben, hogy bár a BP tulajokon kívül is bárki számára elérhető. A több mint 100 karakterk közül viszont csak 12 került bele, így ezek közül lehet összeállítani egy olyan kvartettet, amivel az összes ellenfél legyőzhető. Nem egyszerű dolog ez, hiszen folyamatosan nehezedik a pálya, és olyan bossokkal lehet találkozni, akik képesek pillanatokat alatt leszedni mindenkit. Az első nehézségi fokozat nem annyira durva, és talán még a másodikon is sokaknak van esélye a végső győzelemre, de minél erősebb fokozatra kapcsolnak a játékosok, annál fontosabb a csapatösszeállítás és a csapatjáték. Az elmúlt hétvégén egy csomó gárda próbálkozott meg az Aghanim's Trial küzdelemben, és a statisztikai adatokból egy dolog kitűnik, egy kombináció mindegyik másiktól hasznosabb a csatározások során:

  • Tusk
  • Sniper
  • Weaver
  • Winter Wyvern

Ebből a négyesből sikerült összeállítani a legsikeresebb kvartettet, a toplista alapján 8-én és 9-én Grand Magus szinten velük sikerült a legjobban teljesíteniük a játékosoknak.

Augusztus 8.

Augusztus 9.

A legjobb 20 csapatban,

  • Winter Wyvern 20-szor jelenik meg
  • Tusk 19-szer jelenik me
  • Weaver 18-szor jelenik me
  • Sniper 26-szor jelenik me

Úgy tűnik velük van a legnagyobb esély legyőzni Aghanimot, és mindezt körülbelül 20 perc környékén sikerült összehozni, ami elég durva teljesítmény még a legjobbaktól is. Nem csak a legjobb hősök kilétéről hullt le a lepel, hanem 3 esetben az item buildet is lehet tudni:

Winter Wyvern

Weaver

Tusk

Mivel ez a négyes elég népszerűvé vált, talán nem lesz meglepő, ha egyszer csak lecsap a Valve és nerfeli néhányukat, szóval addig érdemes őket választani, míg erejük teljében vannak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!