A Riot megerősítette: A VALORANTban is szerezhetünk egy kis ingyen VP-t

A Riot megerősítette: A VALORANTban is szerezhetünk egy kis ingyen VP-t

A League of Legends sikeres rendszerét átültették az FPS játékukba is, de csak egyszer játszható el, és akkor sem nagy mennyiségre értendő.

A Riot Games játékostámogatási rendszerét sok vád érte már az évek alatt, viszont azt nem lehet mondani, hogy nem segítőkészek, no meg nem éreznek együtt a játékosokkal. Amióta létezik a League of Legends, sokan jártak már abban a cipőben, hogy csak egy kicsi kellett volna az ominózus skinhez, feltölteni további in-game valutáért viszont nem tudtak/nem akartak, így a játékostámogatáshoz fordultak. A Riot Games évek óta alkalmazza már azt a módszert, hogy amennyiben rajzolsz nekik valami egyedit (nem kell szépnek lennie, de saját legyen), akkor kipótolják a hiányzó mennyiséget. Egy játékos, randomlitbois osztotta meg a közösséggel az alábbi levelet:

"Heeellóóó!

Itt Caged Corgi a Player Behavior & Game csapatból!

Oh haver. Ismerem az érzést, amikor csak egy kevés VALORANT pont hiányzik ahhoz a fegyver skinhez, amit akarsz. Sajnos nem adhatok neked csak úgy VALORANT pontokat, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudok neked segíteni. Ha küldesz nekem egy eredeti rajzot, ami a VALORANT univerzumához kötődik, megnézem mit tehetek. Ez készülhet MS Paintben, vagy bármiben, amit választasz. Kíváncsian várom, hogy mit hozol!"

A Riot supportjai 50 VP-s határig teszik meg ezt a pótlást a játékosoknak, és nagyon fontos, hogy fiókonként csak egyszer, tehát aki azt hitte, hogy most jól megvehet egy komplett szettet, annak csalódnia kell. Ha 20-30 VP hiányzik neked, és nem akarsz 3-4 ezer Ft-ot elkölteni miatta, akkor a fiókod életében egyszer eljátszhatod ezt, és nem többért, mint 50 VP. A levelet megosztó játékos egyébként 40 VP-t kért, és ezt a rajzot készítette.

Te rajzoltál már a Riotnak valamit?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!