Hirdetés

A Riot megerősítette: A VALORANTban is szerezhetünk egy kis ingyen VP-t

A League of Legends sikeres rendszerét átültették az FPS játékukba is, de csak egyszer játszható el, és akkor sem nagy mennyiségre értendő.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - G2 vs. OG

Hirdetés

A Riot Games játékostámogatási rendszerét sok vád érte már az évek alatt, viszont azt nem lehet mondani, hogy nem segítőkészek, no meg nem éreznek együtt a játékosokkal. Amióta létezik a League of Legends, sokan jártak már abban a cipőben, hogy csak egy kicsi kellett volna az ominózus skinhez, feltölteni további in-game valutáért viszont nem tudtak/nem akartak, így a játékostámogatáshoz fordultak. A Riot Games évek óta alkalmazza már azt a módszert, hogy amennyiben rajzolsz nekik valami egyedit (nem kell szépnek lennie, de saját legyen), akkor kipótolják a hiányzó mennyiséget. Egy játékos, randomlitbois osztotta meg a közösséggel az alábbi levelet:

"Heeellóóó!

Itt Caged Corgi a Player Behavior & Game csapatból!

Oh haver. Ismerem az érzést, amikor csak egy kevés VALORANT pont hiányzik ahhoz a fegyver skinhez, amit akarsz. Sajnos nem adhatok neked csak úgy VALORANT pontokat, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudok neked segíteni. Ha küldesz nekem egy eredeti rajzot, ami a VALORANT univerzumához kötődik, megnézem mit tehetek. Ez készülhet MS Paintben, vagy bármiben, amit választasz. Kíváncsian várom, hogy mit hozol!"

A Riot supportjai 50 VP-s határig teszik meg ezt a pótlást a játékosoknak, és nagyon fontos, hogy fiókonként csak egyszer, tehát aki azt hitte, hogy most jól megvehet egy komplett szettet, annak csalódnia kell. Ha 20-30 VP hiányzik neked, és nem akarsz 3-4 ezer Ft-ot elkölteni miatta, akkor a fiókod életében egyszer eljátszhatod ezt, és nem többért, mint 50 VP. A levelet megosztó játékos egyébként 40 VP-t kért, és ezt a rajzot készítette.

Te rajzoltál már a Riotnak valamit?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • conyfps 1 hónapja
  Nagyon vicces az a rajz
  0 0 Válasz
 • Foxor 1 hónapja
  Vicces
  0 0 Válasz
 • Rakron98 1 hónapja
  hát....
  0 0 Válasz
 • Sajtburger 1 hónapja
  Sztem egész jó lett az a rajz
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  XD
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés