Nitr0 a VALORANT miatt hagyhatta el a Liquid CS:GO csapatát

Nitr0 a VALORANT miatt hagyhatta el a Liquid CS:GO csapatát

Rövidesen már a VALORANT szerverein láthatjuk őt, legalábbis egyes források szerint.

Mindenkit meglepetésként ért a hír, hogy nitr0 elköszönt a Liquid CS:GO csapatától. Évek óta erősítette már a Liquid kezdőjét, sokáig ő volt a csapat irányítója is és számos győzelmet ért már el a Liquid színeiben. Többek között rekordgyorsasággal nyerték meg az Intel Grand Slam második szezonját.

Mégis kivált a csapatból, vannak akik pedig már tudni vélik azt is, hogy miért. Az ESPN forrásai szerint nitr0 konkrét indokkal hagyta el a csapatot, méghozzá azzal, hogy a VALORANTban szeretné folytatni karrierjét. Sőt, azt is tudják már, hogy több nagynevű NA csapat már meg is kereste őt, hogy pontosan kicsodák és, hogy kapott-e már kellően csábító ajánlatot, azt még nem tudjuk.

Mindenesetre érdekes lesz nitr0-t a VALORANT szerverein látni, már csak azért is, mert bár többen váltottak már CS:GO-ról VALORANTra, ő lesz az első, aki meglépi ezt az igazán nagy játékosok közül.

Ezzel szinte egy időben más CS:GO veterán is újabb lépést tett a VALORANT karrierje felé. ANGE1, a HellRaisers korábbi irányítója már hónapok óta a PartyParrots csapatában játszott, de most sikerült szintet lépnie és felkarolta őt egy nagynevű szervezet.

A FunPlus Phoenix rakott össze egy új csapatot, aminek élére ANGE1 került. Mellé csatlakozott még korábbi PP csapattársa Andrey “Shao” Kiprsky, illetve a FABRIKEN három svéd játékosa Tobias “shadow” Flodström, Pontus “Zyppan” Eek és Johan “Meddo” Renbjörk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!