A Splinter Cell főszereplője csatlakozik a Rainbow Six: Siege operátoraihoz

A Splinter Cell főszereplője csatlakozik a Rainbow Six: Siege operátoraihoz

A két új karakter közül Sam Fischer lesz az egyik, aki belép a szivárványosok közé az új frissítéssel.

Korábban már nagyjából tudni lehetett, hogy miféle új kommandósokat tervez a Ubisoft, sajnálatos módon ugyanis a szivárgásokat nem tudták még megszüntetni. Mostanra viszont biztossá vált, hogy Sam Fisher lesz az egyik új arc, aki a Zero fedőnévvel lép be a szivárványosok közé. Kiderült az új Operation is, a Year 5 harmadik szezonja a Shadow Legacy néven fut majd, és alighanem a következő két hétvégén tartandó Pro League döntőire hajazó Majorök alatt többet is meg lehet majd tudni róluk.

"Samuel Fisher egy kitalált karakter és ő a főszereplője a Tom Clancy féle videójáték sorozatnak, a Splinter Cellnek, amelyet az Ubisoft fejlesztett ki, de a Tom Clancy által elkészített regényekben is központi szerepet kap. Korábban a Third Echelon alkalmazottja volt hosszú ideig, majd a Splinter Cell programban is részt vett. Jelenleg a Fourth Echelon program vezetője, amely egy újonnan létrehozott terroristaelhárító csoport, és olyannyira kevés információ van róluk, hogy csak az Elnök és néhány ember tud a létezésükről." - áll a wikipedián a leírásában.

Ez lesz az eddigi legnagyobb crossover a Siege kapcsán, de egyébként a kiadónál amúgysem jellemző, hogy ide-oda vándorolnának a karaktereik, szóval ez egy nagy dobás ilyen fronton tőlük. Egyébként a rövid kis teaser megerősítette a korábbi pletykákat, Sam támadó lesz és egy olyan puskája lesz, amivel a soft falakra képes felhelyezni hőkamerát. Ezáltal látni lehet mi történik a másik oldalon, de az egyelőre nem tisztázott, hogy az információszerzésen kívül sebezni vagy bénítani tud-e.

Ha erre is képes lenne, akkor valljuk be elég penge kis felszereléssel megáldott támadót kapnának a rajongók, és hát sok esetben mindenki tudja egy Maestro mire lehet képes a másik oldalon hasonló kütyüvel.

S3/4 Operator Gadgets / Abilities from r/Rainbow6

Sam Fisher egyébként a leírás alapján az első a sorban a crossoverek tekintetében, nincs kizárva ugyanis, hogy a jövőben további hasonló karakterekhez nyúl majd a Ubisoft az R6S kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!