Élő adásban, verseny közben vesztette el édesapját a G2 Esports VALORANT játékosa, Davidp

Élő adásban, verseny közben vesztette el édesapját a G2 Esports VALORANT játékosa, Davidp

Feltehetően most egy ideig nem látják majd a nézők a "színpadon", megfogalmazott viszont egy nagyon fontos üzenetet.

Tragikus eseménnyel kell megbirkóznia a G2 Esports VALORANT játékosának, Davidpnek, édesapja ugyanis elhunyt, amíg ő az Allied Esports Odyssey Ignitions Series torunamenten küzdött a FunPlus Phoenix csapata ellen. A hírt a mérkőzés közepén, stream közben kapta meg.

"Szünetre van szükségem, szünetre van szükségem, srácok! Vészhelyzet van, nem tudok játszani ezután a kör után." - mondta David a csapattársainak.

Nem sokkal később kiderült, hogy mi is történt, Davidp édesapja elhunyt.

"Édesapám elhagyta ezt a világot, amíg én versenyeztem, hogy lehet ilyen gonosz velem az élet, hogy lehet ilyen rohadt gonosz?

Rengeteg dolgot megbántam, megbántam, hogy nem töltöttem veled elég időt mostanában, megbántam, hogy évek óta nem mondtam, hogy szeretlek, hiányozni fogsz Papa."

Arról nincs információ, hogy mi is történt vele, egy nagyon fontos tanulság azonban leszűrhető belőle; a halál nem válogat, amikor csak lehetőségetek van, töltsetek időt a szeretteitekkel, annál ugyanis nincs rosszabb, amikor utólag bánunk meg valamit.

Davidp nehéz helyzetét a G2 Esports is megerősítette, a mai Ninjas in Pyjamas elleni meccsüket viszont nem mondták le, könnyen lehet, hogy beugrójátékossal állnak majd ki.

A G2 a FunPlus elleni mérkőzését 2-0-ra elvesztette, a jelenlegi helyzetben viszont ez talán senkit sem érdekel a csapatnál. Nyugodjon békében!

Kövess Minket!