Megváltozik a Division Rivals és a FUT Champions Top ranglista is, íme az újdonságok

Megváltozik a Division Rivals és a FUT Champions Top ranglista is, íme az újdonságok

Két módja is lesz a besorolásnak a Rivals-t illetően, illetve több szint is elérhetővé válik a FIFA21-ben.

A FIFA21-ben jó néhány dolog megváltozik, és a FUT volt az elsőszámú célpontja a fejlesztőknek. Ezen belül is a Division Rivalson belüli szintezés nagyobb odafigyelést kapott. Azt szeretnék, ha a Squad Battles játékosok is még jobban élvezzék a játékot, és ha készen állnak, akkor a single player élményt online folytathassák. A korábbi években az online Skill Ratinget csak a besoroló meccsek és a további DR összecsapások határozták meg, ez pedig azoknak, akik leginkább csak AI ellen tolták nagy kihívást jelentett.

Besorolás

Ebben az esztendőben lesz egy alternatív megoldás, hogy kiderítse valaki milyen szinten van a Division Rivals-ban. A Squad Battles első 30 mérkőzésén a nehézségi fokozat, és a végeredmények is számítanak majd, hogy valaki milyen szintet kap.

A cél itt az lenne, hogy be tudja azonosítani a játék a megfelelő divíziót azok számára, akik single playeren keresztül kapnak szintet. Az EA Sports fejlesztői úgy gondolják, hogy ez az alternatív besorolási módszer jobb játékélményt ad majd azoknak, akik előbb a mesterséges intelligencia ellen készülnének fel a játékból, mielőtt belevágnának az online küzdelembe. Azok számára, akik rögtön fejest ugranának a Rivals részébe, a szokásos 5 besoroló meccset kell majd teljesíteniük. Persze ennek a rendszerét is frissítették és finomhangolták, hogy minél pontosabban határozza meg a FIFA21 egy-egy játékos skill szintjét.

Egy másik nagy újdonság a Rivalsban, hogy a promóci (magasabb szint elérése) most már bónusz coint ad. Minden alakalommal, amikor egy új divíziót sikerül elérni, egy egyszeri jutalomban részesül az adott játékos. Ráadásként a besoroló meccsek után elért divízió extrán jövedelmező, példának okáért:

Ha valaki az 5 találkozó után Div 5-be kerül, akkor nem csak ezért kap coint, hanem a Div 10, 9, 8, 7, 6-ért is megadja neki a játék a bónusz érméket.

Maximum meccsszám és új szintek

Egy huszárvágással az EA Sports meghatározta egy maximum számban, hogy mennyi meccset lehet letolni egy héten, ami beleszámít a heti pontszámba. Ezért mindenki 30 összecsapás áll majd rendelkezésére, de nem kell megijedni, ezek után is lehet tolni, hiszen ezzel a változtatással azok a játékosok, akik hetente több, mint 30 alkalommal játszanak Rivalst, pöröghetnek tovább az Objective-ok miatt, valamint magasabb Skill Ratinget szerezhetnek és új divíziókba léphetnek, és a legfontosabb, hogy ezzel nem akadályozzák meg a kevesebb játékidővel rendelkezőket a heti ranglistáért folytatott versenyben.

A Division Rivals mostantól az 5 helyett 6 szintet tartalmaz majd, illetve a FUT Champions a száz helyett Top 200 legjobbat jutalmazza majd.

Nektek hogy tetszenek a módosítások? Írjátok le a véleményeteket kommentben!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!