Botrányosan magas árakon kínálják a Fortnite-tal rendelkező iOS termékeket

Botrányosan magas árakon kínálják a Fortnite-tal rendelkező iOS termékeket

Ahogy mindig, úgy most is megjelentek azok a haszonlesők, akik mindenből próbálnak kisajtolni egy kis, vagy épp nagyon sok pénzt.

Az Epic Games keményen összerúgta a port az Apple-lel, miután bevezettek egy új fizetési módot a Fortnite mobilfelhasználói számára. Az ok jelen esetben viszont nem a pénz, az Epic ennél nagyobb célt tűzött ki magának. Azt akarják elérni, hogy az Apple lazítson a felhasználási feltételeken, engedjen több teret a fejlesztőknek. Ahhoz, hogy ezt elérjék, a teljes Fortnite közösséget megpróbálják aktivizálni, rendszeresen lejátszásra kerül a játékon belül az Apple 1984-es reklámjának átdolgozott verziója, valamint a #FreeFortnite hashtaggel igyekeznek elárasztani a közösségi médiát.

Azonban nemcsak a játékosoktól várják a csatlakozást, ahhoz hogy tényleg sikeres legyen a mozgalom, más, az Apple számára fontos fejlesztőknek is csatlakozniuk kéne. Ami viszont abszolút említésre méltó, hogy a Samsung megragadta az alkalmat, hogy odaszúrjon az Apple-nek, a Samsung Store-ban továbbra is elérhető a Fortnite.

Az Apple felhasználók viszont teljesen megvannak lőve, azok, akiknek le volt töltve, még tudnak játszani, de ha jön egy patch, búcsút inthetnek ennek a lehetőségnek. Megjelentek azonban az interneten azok az ügyeskedők, akik meglátták a lehetőséget ebben a helyzetben, és botrányosan magas árakon, több ezer dollárokért árulják az olyan iPhone-okat, iPadeket amelyeken elvileg van Fortnite.

Sajnos ez nem elírás, és nem is káprázik a szemünk, tényleg van, aki 10 ezer dollárt, nagyjából 2,9 millió Ft-ot szeretne elkérni egy olyan iPhone X-ért, amin rajta van a játék. Csak remélni tudjuk, hogy nem dől be egy ilyen "ajánlatnak" senki, ti se tegyétek!

Te milyen platformon játszod a játékot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen platformon játszod a játékot?