Hosszú idő után először talán pontosan indul el egy új Fortnite szezon

Hosszú idő után először talán pontosan indul el egy új Fortnite szezon

Legalábbis az Epic Games által bíróság felé benyújtott dokumentumokban az eredeti, tervezett dátum szerepel.

Ha egy Fortnite szezon végéről van szó, akkor az utóbbi időben a folyamatos kérdőjelek voltak jellemzőek az Epic Games-re, a Chapter 2 - Season 2 végét HÁROM alkalommal is elcsúsztatták, először ráadásul több mint egy hónappal, majd a kitűzött időpont előtt egy héttel rádobtak még egy hetet, végül pedig az amerikai tüntetésekre hivatkozva újabb napokat toldottak hozzá.

Az ilyesfajta késleltetés azonban már korábban is jellemző volt a cégre, először a Chapter 1 - Season 7 időszaka hosszabbodott meg jelentősen, akkor az ünnepekre hivatkozva, de aztán a többi szezonnál is szinte mindig befigyelt 1-2 hét plusz, a Chapter 2-ben pedig már 1-2 hónap plusz.

Most viszont úgy tűnik, hogy TALÁN időben indulhat el a Season 4, legalábbis az Epic Games (Apple per kapcsán) bíróság felé benyújtott dokumentumában azt írta, hogy a tervezett időpont augusztus 27.

Vannak azonban olyan tényezők, amelyek megkérdőjelezik ezt a dátumot, júniusban például Fire Monkey talált egy sor küldetést, amelyek a szezon 11. és 12. hetére készültek.

Ezenfelül ott lóg a levegőben a szezon event kérdése is, amelyről szintén láthattunk már néhány leaket, azonban, ha jövő hét csütörtökön új szezon indul, akkor az Epic-nek nagyon fel kell pörgetnie a dolgokat, amiben őszintén szólva mi picit kételkedünk, hogy meg fog történni. A teóriák szerint Thorhoz és a Bifröszthöz lehet köze az eseménynek.

Kíváncsian várjuk, hogy mi is van készülőben az Epicnél, habár bizakodásra ad okot, hogy egy hivatalos dokumentumban is leírták a kezdő dátumot, nem szabad elfelejteni, hogy ez számukra semmilyen kötelezettséggel nem jár, a bíróság azért nem vonhatja felelősségre az Epicet, mert a tervezett időpont mégis megváltozik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!