Nagy gond van Killjoy ágyújával, de ha minden igaz, akkor már holnap javítják

Nagy gond van Killjoy ágyújával, de ha minden igaz, akkor már holnap javítják

Szerencsére nem kell már sokat várnunk a patchre.

Akinek szimpatikusak a képességei, ők nagyon szeretnek Killjoy karakterével játszani, akiknek viszont más ügynök felé húz a szívük, azok tetőtől talpig utálják a VALORANT legfrissebb ügynökét. Jelenleg a valahol a pont jó és az OP határán áll Killjoy, akinek ráadásul még bugos is az egyik képessége.

Pontosabban a signature képességével lehet előidézni egy bugot, egyelőre csak Spliten. Ott viszont nagy gondot okozhat, hiszen Killjoy ágyúját a pálya egy pontján nemes egyszerűséggel belökhetjük a textúrák alá, a játszható vertikális tér két rétege közé és ott is hibátlanul működik.

KillJoy's Exploit on Split & How to Counter it from r/VALORANT

Szerencsére viszonylag könnyen counterelhető ez a bug, de legjobb esetben is elárulja helyzetünket az ellenfél játékosainak és szinte biztos, hogy minimális sebzést is elszenvedünk majd tőle. Ami viszont sokkal jobb hír, hogy a fejlesztők is tudnak erről a hibáról és hamarosan javítják is. Alapvetően tegnap kellett volna érkeznie az 1.06-os patchnek, de a fejlesztők szóltak, hogy az két nappal, augusztus 20-ra csúszik és biztosan tartalmazni fogja Killjoy bugjának javítását is.

Hogy ezen felül mikkel lep meg minket a VALORANT csapat, még rejtély, de holnap minden kiderül majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!