Magyar adással, és megszerezhető charmokkal tér vissza az európai Major!

Magyar adással, és megszerezhető charmokkal tér vissza az európai Major!

A vírushelyzet miatt sajnos a LAN elmaradt, helyette online régiónkénti „mini” Major-öket rendez meg a FACEIT és a Ubisoft, Európában a BDS, Rogue, G2, VirtusPro négyes részvételével.

Menetrend:

A Major természetesen magyar nyelven is követhető lesz végig a https://www.twitch.tv/rainbow6hu csatornán, aug 21-23-án, azaz most hétvégén, péntek-szombat-vasárnap. A tornán 125.000 euró nyereményt fognak szétosztani, illetve természetesen rengeteg ponttal gazdagodnak a csapatok az Invitational spothoz is.

 

Charm droppok:

Ahogy azt már megszokhattunk, minden major eseményen játékbeli charm dropok érhetők el, ha összekötöd a Uplay fiókod a twitch fiókoddal a következő linken: https://drops-register.ubi.com/.  

Fontos tudni:

Minden twitch fiókhoz csatlakoztathatsz minden platformról egy fiókot. (Így például ha te PC-n játszol, de a barátod Xboxon, neki is szerezhetsz charmot így). Egy platformon két fiók hozzáadására azonban nics lehetőség, így ha smurf profilra is szeretnél, ahhoz egy második twitch profil is szükséges.

A charmokat a stream ennyi ideig tartó nézése után kaphatod meg:

  • Copper: 2 óra
  • Bronze: 7 óra
  • Silver: 13 óra
  • Gold: 20 óra
  • Platinum: 25 óra
  • Diamond: 30 óra

Bár a csatolt képen az amerikai Major charmjai találhatóak, így fontos hozzátenni, hogy mindegyik event saját charmokkal rendelkezik, és más régió „nézett ideje” nem számít bele az európai charmokba.

 

Minden egyéb az adásról:

A magyar kommentátorcsapatban ezúttal sincs meglepetés. A már megszokott AdamB-B3RC1-Bone DaDDy trión kívül ezúttal is csatlakozik PoPet, aki korábban beugróként szerepelt néha a magyar adásban, most azonban a játékos pályafutása szüneteltetése alatt gyakoribb vendég lesz az esport1 adásokon.

A Majort érdemes figyelni, ugyanis a meccseken kívül jópár újdonsággal találkozhatunk még a játék jövőjét érintve, ugyanis az NA Majorös leleplezésen nem hullt le a lepel mindenről, például a Tachanka rework, vagy akár a Pilot Phase keretein belül megvehető esport csapatos skinek, headgearek, uniformok.

 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!