Elite skinnel érkezik majd az átdolgozott Tachanka, és ilyen erős lesz az új LMG

Elite skinnel érkezik majd az átdolgozott Tachanka, és ilyen erős lesz az új LMG

Valmint további két MVP animációról is lehullt a lepett idő előtt.

Van egy karakter a Rainbow Six: Siegeben, akinek a státusza olyan, mintha az osztály bohóca lenne. Alapvetően mindenki egyre gondol, ha meghallja az ő nevét, mégis kihagyhatatlan a mezőnyből, egyszerűen kell, hogy ott legyen az operátor választó képernyőn. Az eddigi mém király viszont lehet, hogy lassan visszavág, mivel egy komoly átdolgozáson esik át, és komoly fegyvereket kap, hogy komolyan vegyék. Az elsődleges puskája és a különleges eszköze is megváltozik, kiadnak hozzá egy Elit skint, és egy új MVP animációval is megjutalmazzák a fejlesztők.

Elsődleges fegyver

A régi gépágyúját, az RP-46 Degtyaryov-ot most már nem lepakolhatja valahova, hanem kézben hurcolva szórhatja az ólmot. Még nem tisztázott, de ha minden igaz, akkor még scope-ot is lehet majd rá pakolni, emellett durva pusztításra képes bizonyos falak esetében.

Egy gyors átjárót is lőhet magának, így a mobilitása és hasznossága is fontos tényező lehet egy meccsben.

Gadget

Miután módosították a telepíthető gépágyút, nem volt más választása a fejlesztőknek, mint egy másik eszközt biztosítani a számára. Mi más jött volna jól az orosz kommandósnak, mint egy speciális gránátvető. Nem csak szimpla robbanótöltetekkel lehet megfélemlíteni az ellenfelet, hiszen a robbanások következtében lángra lobban egy kisebb terület. Külön érdekesség, hogy lehet vele mandínerben is lövöldözni, tehát egy-egy tárgyról vagy a falról tovapattan a töltet.

Az orosz Lord ugye 3 armor és 1 speedes karakter lesz, és még az is megeshet, hogy tovább lassítást kap, ha a nagy LMG-vel futkározik. A király tehát elég szép kis ráncfelvarráson esik át, és ennek apropóján még egy Elit skin is napvilágot látott, méghozzá Buckkal egyetemben:

Melyekhez külön MVP animáció is tartozik természetesen:


Ezeket az extrákat elméletileg a Year 5 Season 4-ben kapja meg a közösség. Nektek bejönnek az újdonságok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!