Deadfox a VALORANTról:

Deadfox a VALORANTról: "A játék még nem érett meg a komoly esporthoz."

A magyar ex CS:GO profi hónapig tesztelte a Riot Games FPS játékát, nemrég pedig részletesen véleményezte azt.

Nyílt titok volt, hogy a Riot Games a VALORANT című játékát a CS:GO vetélytársának szánja, csak persze kicsit más oldalról megközelítve. Azt viszont a kezdetektől fogva hangoztatták, és hangoztatják a mai a napig, hogy a VALORANT kompetitív játéknak készült, az e-sport integritás mindennél fontosabb. Ez a megvalósításán is látszik, hiszen a gépigénye nagyon alacsony, könnyen kihajtható belőle a 144/240 FPS, a grafikája időtálló, ugyanakkor az egész világ és az effektek úgy épülnek fel, hogy az erőszakot kevésbé toleráló szponzoroknak is elfogadható legyen.

Ezek azonban a külsőségek, maga a játék működése ennél sokkal mélyebb, akár a játékmenetre, akár a közösségre értve nézzük. Deadfoxot feltehetően senkinek nem kell bemutatni, CS:GO pályafutása során a Major Legendás státuszát is elérte, majd 2019 őszén visszavonult. Ezt követően készítettünk vele egy karrierút interjút, lessetek rá, ha még nem láttátok.

Deadfox bő 3 hónapot töltött el a VALORANT világában ez idő alatt pedig komolyan is próbálta venni a játékot, viszont úgy érzi, hogy az még nem érte el azt a komoly e-sport szintet, amire szánták. A csapatmunka nem annyira dominál, szerinte az a csapat törhet az élre, melynek a játékosai jobb egyéni teljesítményt nyújtanak, legalábbis Európában, Amerikában valamelyest más a helyzet.

Deadfox úgy érzi, hogy még legalább egy év, mire a VALORANT kiforrja magát, addig viszont folytatja azt, amit eddig csinált. Zárásképpen elmondta a véleményét néhány csapatról, melyekhez volt köze, vagy foglalkoztatja az embereket. A teljes bejegyzést alább olvashatjátok el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!