Már szeptemberben jönnek az exkluzív skinek és charmok

Már szeptemberben jönnek az exkluzív skinek és charmok

További négy éven át fut majd az R6 Share.

Emlékeztek még az R6S Pilot programjára? Röviden és tömören egyszerre segítette volna a csapatokat és a játékosokat, valamint a nagy sikerű e-sport játék hosszútávú fennmaradásában is szerepet játszott volna. Ahogy az energia, úgy ez sem vész el, csak átalakul.

A program harmadik fázisa kezdődne most, de a Ubisoft inkább megreformálta azt és mostantól R6 Share néven fut tovább. 42 szervezet vesz benne részt, az eredeti célok pedig aligha változtak. Továbbra is a különböző csapattak való minél szorosabb együttműködés lebeg a Ubisoft szeme előtt, mindezt úgy, hogy közben a játékos is jól járjon.

A gyakorlatban ez annyit teszt, hogy a játékosok által termelt bevételek egy része a szervezetekhez megy majd, ami egyébként is egy remek ötlet, főleg most, a járványidőszak alatt. Mi játékosok ingame is képviselhetjük kedvenc csapatainkat, különböző skinekkel, charmokkal és ez nem csak a fejlesztőket, hanem magát a csapatokat is segíti.

Három különböző tiert állít fel a Ubisoft, ez garantálja majd azt, hogy a legnagyobb csapatoktól kezdve, a kisebb presztízzsel rendelkező alakulatok is jól járjanak a skinekkel és Major specifikus mikrotranzakciókkal. Az egészben pedig a legjobb, hogy nem kell már erre sokat várnunk, a fejlesztők ígérete szerint még idén szeptemberben elindul az R6 Share.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!