Lehet-e annyi ügynöke a VALORANTnak, amennyi hőse van a League of Legendsnek?

Lehet-e annyi ügynöke a VALORANTnak, amennyi hőse van a League of Legendsnek?

Jelenleg 12 játszható karaktere van a VALORANTnak, de ettől sokkal többet terveznek.

Sok "CS:GO killer" játékot láttunk már az évek alatt, legutóbb például a VALORANT pályázott erre a címre. Tény, hogy nagyon népszerű a Riot fps játéka, de azért a CS:GO szerelmeseit nem csábította teljesen magához.

Sokan vannak például úgy a játékkal, hogy sok mechanikája tetszik nekik, de a különböző képességekkel bíró karakterek miatt nem tetszik nekik a Valorant. Pedig az ügynökök a játék alapjai. Jelenleg 12 közül választhatunk, de ez folyamatosan nőni fog. A kérdés, hogy meddig?

A Riot másik játékában, a LoL-ban például 150 hős van. Az azért kicsit sok lenne a VALORANTba, de szerencsére ennyit a fejlesztők sem akarnak. Persze nem állnak meg tizenkettőnél, sőt! Legfrissebb elmondásuk szerint évi hat ügynökkel terveznek és ha 50-60 körüli lenne a maximális létszámuk, akkor azzal már elégedettek lennének.

Az biztos, hogy több ügynök, nagyobb taktikai mélységet adna a játéknak, de csak akkor ha valóban egyedi és használható karakterek érkeznének. A lehetségesen következőről már pletykálnak egy ideje, kíváncsian várjuk, hogy mikor jelenhet majd meg Joules.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!