Csalómentes és ELO pontrendszer: bárki számára elérhető a magyar R6S HRC szerver

Csalómentes és ELO pontrendszer: bárki számára elérhető a magyar R6S HRC szerver

A Hungarian Rainbow6 Challengers fejlesztésében K&H MNEB játékosok is nagy segítséget nyújtottak. Egy olyan közösségi Discord szerverről van szó, ahol mix csapatokban lehet egymás ellen játszani, gyakorlatilag egy HUB.

2020. tavaszán indult útjára ez a remek kezdeményezés, mely igazából a közösség minden tagjának hasznos lehet, aki hazai környezetben és csalóktól mentesen szeretne fejlődni. Az elmúlt fél évben alapos fejlődésen ment keresztül a rendszer, hiszen új ELO pontozást vezettek be, és megnyíltak a rankok is. Sőt, a legnagyobb változást az hozta, hogy eddig zárt körű volt ez a szerver, mostanra viszont bárki számára, ingyenesen elérhetővé vált. A HRC célja nem más, minthogy a kezdő vagy kevésbé jó játékosok tapasztalatot szerezhessenek és együtt fejlődhessenek hazánk legjobbjaitól, miközben a legmagasabb szinten lévőknek is versenyszférát teremtenek.

A HRC Discord szerverét itt éritek el!

Egy Teamspeak szervert is készítettek hozzá a könnyed és gyors kommunikáció érdekében: hrc.ts3.run

"Történetesen régóta foglalkozok a magyar esport közösséggel. Több, mint egy éve ESL adminként figyelhetem, hogy hogyan is fejlődnek itthon a játékosok. Jó látni hogy sokakat érdekel a HRC és próbálnak minél többen fejlődni. A tervünk lényege pontosan ez volt, és a további célunk is az, hogy minél több játékos tudjon játszani a nagyobb magyar csapatok tagjaival." - mondta el nekünk Atesz, a szerver egyik készítője.

Csonki is megosztotta gondolatait a projekt kapcsán:

"A Hungarian Rainbow6 Challengers azért jött létre, mert személy szerint én rengeteg csalóval találkozok mai napig rankeden. Ezt megelégelve eldöntöttem , hogy létre szeretnék hozni egy olyan közösséget, ahol nincsenek ilyen emberek, lehet szórakozni, és esetleg új dolgokat is megtanulhatok. Ekkor jutott eszembe, hogy milyen jó ötlet lenne, ha létrehoznánk a HPL CS mintájára egy Rainbow Six szervert. Elsőnek nagyon kezdetleges volt az egész rendszer, mert manuálisan kellett meccset indítani, pontokat adni stb. De ahogy telt az idő sikerült szinte minden folyamatot automatizálni. Ezen felül hála az MNEB játékosoknak, hiszen a véleményeik alapján pontosan olyanra sikerült megalkotnunk ezt az egész rendszert, mint ahogyan azt megálmodtuk. Az elmúlt 3 héten több, mint 350 mérkőzést játszottak le, ami számunkra hihetetlen. Discordon folyamatosan megosztjuk az esetleges újdonságokat, amiket bevezetünk a rendszerbe és giveawayokat is szervezünk a közösségnek."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!