A Riot bejelentette a VALORANT első major eseményét, jön a First Strike

A Riot bejelentette a VALORANT első major eseményét, jön a First Strike

Az év végén világszerte debütál az első nagyszabású, Riot által szervezett verseny!

Ha a bétát is beleszámítjuk, lassan fél éve már, hogy a VALORANT a piacon van, a Riot Games ez idő alatt pedig a közösséggel együttműködve közelről figyelte, hogy milyen módon lehet igazán jól működő, élhető e-sport közeget kialakítani a VALORANT számára. A nyár folyamán megszámlálhatatlan mennyiségű verseny került megrendezésre, melyek között több mint 20 Ignition Series is szerepelt.

Most egy újabb szintre emeli a Riot a tétet, jön a Frist Strike, a VALORANT első Major szintű eseménye, egyenesen a Riot szervezésében.

A First Strike egy regionális verseny lesz, melyet szinte a világ minden táján megrendeznek. A kvalifikációk október második felében kezdődnek, a döntők pedig december 3. és 6. között kerülnek megrendezésre. A szervezők további információkat későbbre ígértek, viszont kihangsúlyozták, hogy a First Strike is csak a kezdet, számos más verseny is kilátásban van, no meg aki szeretne résztvenni az eseményen, az már most kezdje el gyűjteni a csapatot.

Lesz azonban a nevezéskor egy bizonyos követelmény, amit meg kell ütni, szinte biztosra vehető, hogy itt is lesz egy 16-os korhatár, de rangbeli minimum is kilátásban van. A Riot azt kérte, hogy mindenképp olvassa majd el mindenki a teljes versenyszabályzatot, ha megjelenik.

Te indulsz majd a First Strike eseményen?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!