Ingyenes játékok a hétvégére: A The Divison 2-től a Rocket League-ig

Most is van mivel elütnünk a hétvégét!

Itt a várva várt hétvége, amikor végre nyugodtan leülhetünk kedvenc videojátékaink elé. Persze a már jól bevált címeken túl érdemes néha olyanokat is kipróbálni, amikkel korábban nem játszottunk, főleg ha azok most ingyen vannak. Nézzük, hogy milyen játékokat pörgethetünk most anélkül, hogy a pénztárcánkba kéne nyúlnunk.

PC

Az Epic Store-ban ezúttal egy igazi klasszikus, a RollerCoaster Tycoon 3 lehet a miénk ingyen, sőt, ugyanebből az áruházból szintén ingyenesen vethetjük bele magunkat a Rocket League-be is. Utóbbi pár napja váltott free2play modellre, ráadásul ha letöltjük az Epic Store-ból, még egy 10 eurós kupont is kapunk ajándékba.

Steamen többek között a Move or Die című party-játék vár ránk az ingyenes kínálatban. Ez a játék még a fejlesztők elmondása szerint igazi barátság teszt, ahogy az Among Us esetében, úgy itt az a cél, hogy cimboráink kárára nyerjünk. Ne menjünk el a legendás Left 4 Dead 2 mellett sem. A játék rengeteg a közösség által kreált tartalommal frissült, ennek apropójából pedig ingyenes szerezhetjük most meg a játékot.

A legnagyobb PC-s cím ezen a hétvégén egyértelműen a Tom Clancy's The Division 2. Szeptember 27-ig ingyen garázdálkodhatunk Washington utcáin, ha pedig megtetszik a kaland, akkor most jókora kedvezményekkel zsákolhatjuk be a játékot.

Xbox One és PS4

A konzolosok sem maradnak ki a jóból. Xbox One-on és PS4-en is ingyenes a The Divison 2 a hétvégén, ahogy a Rocket League is. Utóbbi a Nintendo Switch tulajdonosoknak is rendelkezésére áll. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor az Xboxosok, a Free Play Days keretin belül költségmentesen pörgethetik a Bomber Crew és a Warhammer: Vermintide 2 játékokat is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.