Számokban a VALORANT Operator gyengítése

Számokban a VALORANT Operator gyengítése

A Riot Games egyik munkatársa egy interjúban fedte fel, hogy milyen módon változik a jelenleg legerősebbnek tartott fegyver.

A játékosok visszajelzéseit követően a Riot Games néhány héttel ezelőtt közelebbről is elkezdte vizsgálni az Operator helyzetét. Elismerték, hogy valóban túl nagy nyomást gyakorol a mérkőzésekre, hozzáértő kezekben több mint halálos fegyver, ezért nekiláttak kidolgozni, hogyan is lehetne ezen változtatni.

Nemrég a Team Liquid játékosának, Mendonak nyílt lehetősége rá, hogy beszélgessen a Riot munkatársával, Nickwuval, aki jelenleg a VALORANT prémium tartalmain és a fegyverek kiegyensúlyozásán dolgozik.

Mendo az interjú során hamar rátér az egyik legfontosabb témára, az OP nerfre, Nickwu pedig 1:20-tól meg is osztja a várható módosítások részleteit:

  • A fegyver ára 4500-ról 5000-re nő
  • A célzás közbeni mozgási sebesség 76%-ról 72%-ra csökken
  • A Scope Deadzon 30%-ról 50%-ra nő, így legalább 2,2 másodperc kell ahhoz, hogy megállás után újra pontos legyen a fegyver
  • A fire rate 0,75-ról 0,6-re csökken
  • A fegyver elővételének ideje 0,3 másodpercről 0,5 másodpercre nő
  • A láblövés 127 helyett 120 sebzést oszt ki
  • Valamivel hosszabb ideig lesz pontatlan a fegyver egy ugrást követően

Lényegében minden tekintetben kap valamilyen gyengítést a mordály, az áremelés egyértelműen arra megy rá, hogy ne tudják olyan hamar megvenni a csapatok, a láblövés sebzéscsökkentésének köszönhetően pedig akár light armorral is túlélhető a bekapott golyó.

Nickwu hozzátette, hogy a módosítás a következő frissítéssel válik elérhető, ami -ha minden jól megy- szerda éjjel jelenik meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted így már egyensúlyba kerül az Operator?