Egy tweet alighanem elárulta a Dota 2 Arcana szavazás nyertesét

Egy tweet alighanem elárulta a Dota 2 Arcana szavazás nyertesét

Még van hátra néhány nap a Dota 2 TI10 Battle Passból, és nincs messze a 40 millió, valamint a héten bejelentik az Arcana szavazás nyertesét is.

Az eddigi rekordot sikerült megdöntenie a Dota 2 közösségnek, hiszen a TI10 Battle Pass révén minden eddiginél nagyobb pénzdíjazást gyűjtöttek össze a világbajnokságra, miután átlépték a 35 milliós álomhatárt. Egyelőre azonban a versenyt a koronavírus miatt határozatlan időre el kellett, hogy halassza a Valve, viszont a BP láz még mindig nem ért véget. Jelenleg pedig már a 39 milliós összeget is meghaladja a nyereményalap, és a 40 milliónál újabb ajádnékot kap a közösség. Ez egy újabb mérföldkő lenne az e-sportok történetében.

Egy dolog azonban még mindig hátra van, nem közölték még ugyanis, hogy melyik hős lett a Void és a Spectre közül az Arcana Vote győztese. Az biztos, hogy nagyon szoros volt a küzdelem a szavazás során, de mára már lezárták, így csak az eredmény és annak közlése, ami hiányzik. Az egyik legnépszerűbb hírekkel szolgáló közösségi tag, Wykrhm Reddy azonban egy olyan üzenetet tett közzé, amiből szinte teljes egészében ki lehet találni ki lesz a befutó. Persze nem teljesen egyértelmű, de nézzük is meg a szövegét:

"A TI10 Arcana Vote győztesét a Battle Pass végén jelentik be. A győztes nem más, mint egy lila közelharci carry hős, aki könnyedén képes átszelni távolságokat."

Ez pedig sokkal inkább igaz a Voidra, mintsem a Spectrére. Utóbbi karakter is átroboghat a magaslatokon, illetve a fákon a Spectral Dagger segítségével, de az korántsem olyan mechanika, mint Void ugrása, akinek ez gond nélkül megoldható. Októberben erre is fény derül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!