Csak néhány napig pörög a Golden Gun árkád játékmód 2.0-ás verziója!

Csak néhány napig pörög a Golden Gun árkád játékmód 2.0-ás verziója!

A korábban már bemutatott, aranypisztolyokkal vívott játékmód most újra visszatért és a második részével hódít a játékosok körében ezen a héten.

A méltán közkedvelt Golden Gun árkád játékmód újra játszhatóvá vált a Rainbow Six: Siegeben. Azonban most kapott egy 2.0-ás jelzőt, tehát egy felturbózott változatról van szó. Egy picit finomítottak a gameplayen, és ha továbbra is ennyire népszerű lesz az stílus, akkor a jövőben többször is visszahozza még a Ubisoft.

A Golden Gun 2.0 október 1. és 5. között játszható.

Szabályok

Ebben a játékmódban három pálya áll rendelkezésre, Border, Coastline és House közül bármelyiken lövöldözhetnek a játékosok, miközben a Secure Area játékmód van érvényben. Ezen túlmenően csak egyetlen fegyvert ad a játék, valamint a pisztolyban csak egyetlen töltény található egyszerre. Minden egyes találat likvidálja az ellenfél operátorát, így minden golyó számít. Persze a különleges eszközöket és a közelharci ütést is ki lehet aknázni, de látványosabb a ravaszt húzogatni. A mostani verzióban Mira, Amaru, és Goyo nem lesz választható, valamint a lepakolható pajzsokat is kivették a fejlesztők.

Az Extravagance fegyver festés a D-50-re automatikusan mindenki számára elérhető ebben a módban, egyébként 12500 Renownba vagy 360 R6 Creditbe került. Az ajánlat csak a Golden Gun 2.0 ideje alatt érvényes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!